Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer TASR
8. októbra 2022, 16:18
Čas čítania 0:33

Trolejbusár v Bratislave šoféroval v službe s viac ako 1 promile alkoholu

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Polícia vodiča na mieste zadržala.

Týždeň poznačený sériou hrôzostrašných dopravných nehôd pod vplyvom alkoholu pokračuje nezvyčajným nálezom. Bratislavskí dopravní policajti namerali v dychu 53-ročného vodiča trolejbusu 1,10 promile. Skontrolovali ho na Popradskej ulici.


Dychová skúška u neho najskôr potvrdila 1,08 promile, pri opakovanej fúkol ešte trocha viac. „Nezodpovedný vodič bol obmedzený na osobnej slobode, bol mu zadržaný vodičský preukaz a následne bol eskortovaný na príslušný policajný útvar,“ približuje polícia.

8. októbra 2022, 9:02 Čas čítania 0:35 Vodič BMW, ktorý v Bratislave narazil autom do ženy a odhodil ju z chodníka, bol opitý. Namerali mu 1,25 promile Vodič BMW, ktorý v Bratislave narazil autom do ženy a odhodil ju z chodníka, bol opitý. Namerali mu 1,25 promile

Polícia v poste na Facebooku vodičom opätovne pripomína, že jazdou pod vplyvom alkoholu riskujú a ohrozujú nielen seba, ale aj ostatných účastníkov cestnej premávky. Vyzýva ich, aby pod vplyvom alkoholu v žiadnom prípade nešoférovali. Hovorca Dopravného podniku Bratislava Martin Chlebovec už avizoval sprísnenie preventívnych opatrení.

Voči vodičovi trolejbusu mestskej hromadnej dopravy bolo vznesené obvinenie z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. V prípade preukázania viny pred súdom hrozí obvinenému trest odňatia slobody na dva až päť rokov.

Domov
Zdieľať
Diskusia