Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktor Kniš
8. októbra 2022, 9:02
Čas čítania 0:35

Vodič BMW, ktorý v Bratislave narazil autom do ženy a odhodil ju z chodníka, bol opitý. Namerali mu 1,25 promile

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Žena bola aj po náraze v extrémnej rýchlosti pri vedomí. S početnými zlomeninami ju previezli do nemocnice.

Nehoda v Bratislave, o ktorej Refresherinformoval v piatok v neskorých večerných hodinách, má šťastný koniec. Podľa bratislavskej polície chodkyňa prežila zrážku s autom, ktoré do nej vo vysokej rýchlosti vrazilo, kým čakala na chodníku pred priechodom pre chodcov.

Aj krátko po náraze bola podľa TV noviny pri vedomí. „Pri zrážke chodkyňa utrpela zranenie, ktoré si vyžiadalo jej prevoz do nemocnice,“informovala polícia na Facebooku. 

Štyridsaťročný vodič BMW bol opitý. „Pri kontrole vodiča, ktorý narazil do chodkyne, bol dychovou skúškou zistený v organizme alkohol a jeho dychová skúška skončila s pozitívnym výsledkom 0,60 mg/l, čo predstavuje 1,25 promile,“ napísali policajti. Ďalšie okolnosti prípadu vrátane rýchlosti, ktorou vodič išiel, budú predmetom vyšetrovania. Polícia SR zverejnila aj zábery auta, ktorému škody spôsobil náraz do ničnetušiaceho chodca. 

Nehoda sa stala v piatok krátko pred 17.30 h, až večer sa na verejnosť dostali videá z priemyselnej kamery, ktoré už publikovala aj polícia. 

Domov
Zdieľať
Diskusia