Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
4. októbra 2022, 13:00
Čas čítania 0:34

Polícia prosí o pomoc: nebezpečný vrah z Poľska sa môže pohybovať po Slovensku

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Na Poliaka, ktorý má na svedomí vraždu a ublíženie na zdraví, je vydaný európsky zatykač.

Polícia na svojom Facebooku upozorňuje, že po Slovensku sa môže pohybovať nebezpečný Poliak. Verejnosť prosí o pomoc s pátraním po Poliakovi menom Żyła Kamil Krysztof, ktorý má na svedomí vraždu a ublíženie na zdraví a je naňho vydaný európsky zatykač. 

„Naši poľskí kolegovia prosia o pomoc pri pátraní po hľadanej osobe ŻYŁA KAMIL KRZYSZTOF, na ktorého bolo v Poľsku vyhlásené pátranie na základe európskeho zatýkacieho rozkazu vydaného Okresným sudom Katovice dňa 17. 5. 2022 pre trestný čin vraždy a ublíženia na zdraví,“ píše sa v policajnom statuse. 

Policajti nespresnili, v ktorých regiónoch Slovenska by sa Poliak mohol pohybovať.

Polícia upozorňuje verejnosť, že v prípade, ak na Poliaka niekto narazí, mal by urýchlene zavolať na číslo 158 alebo napísať súkromnú správu policajnej stránke na Facebooku, aby mohol byť poľský zločinec vydaný do rúk spravodlivosti.

Domov
Zdieľať
Diskusia