Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
3. októbra 2022, 10:23
Čas čítania 1:02

Po tragickej nehode na Zochovej ulici v Bratislave sú dvaja ľudia v umelom spánku. Totožnosť vodiča je už známa

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Vodič, ako aj spolujazdec boli počas tragickej nehody pod vplyvom alkoholu.

Aktualizované 10.38 – Šoférom auta, ktoré spôsobilo tragickú nehodu, pri ktorej zahynuli 4 ľudia, bol známy športový funkcionár Dušan Dědeček. Generálny sekretár Deaflympijského výboru Slovenska šoféroval pod vplyvom alkoholu a nezvládol jazdu autom v neskorých nočných hodinách. 

Dve osoby po nedeľnej nehode na bratislavskej zastávke Zochova sú v kritickom stave a umelom spánku.

3. októbra 2022, 11:10 Čas čítania 2:37 Svedok tragédie na Zochovej prezradil Refresheru: Opitý vodič nebrzdil, do ľudí vrazil v 80- až 100-kilometrovej rýchlosti Svedok tragédie na Zochovej prezradil Refresheru: Opitý vodič nebrzdil, do ľudí vrazil v 80- až 100-kilometrovej rýchlosti

„Títo pacienti bojujú o život, naši zdravotníci robia všetko pre ich záchranu,“ povedala hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Bratislava Eva Kliská.


Do Univerzitnej nemocnice v Bratislave previezli šesť pacientov z nehody. Ďalší dvaja pacienti sú podľa hovorkyne stredne ťažko zranení. Dvoch, ktorí mali ľahšie poranenia, po ošetrení prepustili do domácej liečby.

3. októbra 2022, 9:32 Čas čítania 2:24 Krajniak verí v najprísnejší trest, Mikulec potvrdil, že sú medzi obeťami študenti. Politici reagujú na tragédiu v Bratislave Krajniak verí v najprísnejší trest, Mikulec potvrdil, že sú medzi obeťami študenti. Politici reagujú na tragédiu v Bratislave

V centre Bratislavy narazilo v nedeľu o 22.24 h auto s opitým vodičom do zastávky mestskej hromadnej dopravy. Nehoda si podľa záchranárov vyžiadala štyroch mŕtvych. 

Vinníkovi nehody namerali približne 1,6 promile alkoholu v krvi, jeho spolujazdcovi jedno promile. Na mieste tragickej nehody to uviedol v pondelok ráno prezident policajného zboru Štefan Hamran. 

3. októbra 2022, 9:25 Čas čítania 0:36 Vodič, ktorý vrazil do zastávky na Zochovej a zabil 4 ľudí, mal v krvi 1,6 promile alkoholu. Po nehode sa správal agresívne Vodič, ktorý vrazil do zastávky na Zochovej a zabil 4 ľudí, mal v krvi 1,6 promile alkoholu. Po nehode sa správal agresívne

Minister vnútra Roman Mikulec na mieste nehody vyjadril nepochopenie nad skutkom vinníka a zároveň ľútosť nad dôsledkami tragédie. „Je to hrozné, medzi obeťami a zranenými boli študenti, niektorí z nich mali v pondelok absolvovať prvý deň na vysokej škole, je to obrovská tragédia,“ zdôraznil minister, ktorý zároveň uistil, že bude podporovať sprísnenie legislatívy.

Polícia žiada svedkov tragickej nehody, aby sa jej prihlásili.

Mohlo by ťa zaujímať:
– Vodič Dušan Dědeček po vytriezvení prosil policajtov, aby ho zabili, ináč sa vraj zabije sám
Polícia: Opitému vodičovi, ktorý spôsobil smrť piatich ľudí na Zochovej, hrozí doživotie
– VIDEO: Pár hodín po tragickej nehode na Zochovej zrámoval iný vodič zastávku v Hrkovciach. Zaspal za volantom
Domov
Zdieľať
Diskusia