Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
25. septembra 2022, 19:40
Čas čítania 0:37

VIDEO: Kazašský tenista smečoval vo finále turnaja rukoväťou namiesto výpletu rakety. Snažil sa vtipkovať, no aj tak prehral

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Alexander Bublik vo finále podľahol svojmu talianskemu súperovi v dvoch setoch.

Kazašský tenista Alexander Bublik si vyslúžil bučanie francúzskych fanúšikov v hľadisku. Vo finále turnaja Moselle Open otočil svoju raketu a namiesto výpletu použil na smeč rukoväť. Tento trik mu síce vyšiel, no vzápätí ho súper prehodil, Bublik stratil bod a prehral aj celé finále.

Bublik, ktorý do roku 2016 reprezentoval rodné Rusko, vo finále podľahol talianskemu tenistovi Lorenzovi Sonegovi. Kazach síce so svojím súperom hral vyrovnanú partiu v prvom sete, ktorý skončil 7 : 6 (3), no v druhom sete to už bola Talianova spanilá jazda a titul si na svoje konto pripísal vďaka výsledku 6 : 2.

Vtipkár Bublik sa pred divákmi začal predvádzať viacerými trikmi s raketou, keď už v druhom sete pochopil, že nemá nárok na výhru. Aj keď spočiatku obecenstvo zabával, postupne sa svojou hrou snažil zosmiešniť Sonegu, čo mu ľudia v hľadisku oplatili bučaním.

Domov
Zdieľať
Diskusia