Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
16. septembra 2022, 16:30
Čas čítania 0:24

10 najsilnejších fotiek uplynulého týždňa

Kategória:
Zaujímavosti
Uložiť Uložené
10 najsilnejších fotiek uplynulého týždňa
Zdroj: TASR/AP

Toto sú najsilnejšie, najzaujímavejšie alebo najkrajšie fotografie za uplynulý týždeň.

Masový hrob ukrajinských obyvateľov, ktorý po sebe zanechala ruská armáda v čerstvo oslobodenom meste Izium, intenzívny boj francúzskych hasičov s rozsiahlym lesným požiarom a fenomenálny gól Erlinga Haalanda v zápase proti Borussii Dortmund v drese Manchestru City.

Pozri si najsilnejšie, najzaujímavejšie alebo najkrajšie fotografie za uplynulý týždeň zo sveta aj z domova.

Každý piatok redakcia pripravuje výber top 10 fotografií za uplynulý týždeň. Do výberu sa dostanú spravodajsky silné fotografie, ale aj umelecky hodnotné zábery či jedinečné fotky. Fotky sú silným formátom, ktorý dokáže sprostredkovať niekedy aj viac než správy k nim. Ak nechceš, aby ti naša rubrika ušla, sleduj tému TOP fotky týždňa.

V meste Izium na východe Ukrajiny objavili vyšetrovatelia masový hrob. Ukrajinská armáda len nedávno oslobodila toto mesto spod ruskej okupácie. V Iziume našli hromadné pohrebisko so 440 hrobmi. (15. september 2022)Hasiči počas hasenia lesného požiaru neďaleko dediny Saumos na juhozápade Francúzska. (12. september 2022)Vojačka americkej armády vo výslužbe kráča popri pamätnom bazéne pamätníka Ground Zero počas spomienkovej slávnosti pri príležitosti 21. výročia teroristických útokov z 11. septembra 2001. (11. september 2022)Veriaca počas slávnostnej omše v rámci národnej púte k Sedembolestnej Panne Márii, patrónke Slovenska, v meste Šaštín-Stráže. (15. september 2022)
Zobraziť galériu
(10)
Domov
Zdieľať
Diskusia