Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktor Kniš
13. septembra 2022, 8:48
Čas čítania 0:44

Známeho rapera zastrelili, keď jeho priateľka zverejnila lokalitu na Instagrame. Lúčia sa s ním Cardi B aj Nicki Minaj

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Raper PNB Rock zomrel krátko po tom, čo jeho priateľka zverejnila lokalitu na sociálnej sieti Instagram.

Populárneho rapera PNB Rocka zastrelili v pondelok 12. septembra v reštaurácii Roscoe’s Chicken & Waffles krátko po tom, čo jeho priateľka túto lokalitu zverejnila na svojom instagramovom účte. Išlo o ozbrojenú lúpež a podľa Los Angeles Times bol raper cieľom pre jeho drahé šperky. Krátko po útoku ho ešte previezli do nemocnice, lekári mu však už nedokázali pomôcť. 

PNB Rock má na konte množstvo úspešných skladieb, na platforme Spotify ho mesačne počúvalo viac ako päť miliónov fanúšikov. Spolupracoval s interpretmi ako Ed Sheeran, Chance The Rapper, Kodak Black, Lil Wayne, Wiz Khalifa a mnohými ďalšími. V rámci americkej rapovej scény bol stabilným článkom, na konte má množstvo projektov. 

Bezprostredne po zverejnení smutnej správy sa s raperom lúčili kolegovia. 

Cardi B sa okamžite zastala aj samotnej priateľky rapera, ktorá zrejme spravila chybu, keď lokalitu zverejnila. Myslí si však, že nie je na mieste obviňovať ju z tejto tragédie. „Jej a zvyšku rodiny by sme nemali posielať nič iné ako lásku,“ napísala najpopulárnejšia raperka sveta. Slová úcty zverejnili aj členovia Migos a raperka Nicki Minaj, ktorá na druhej strane upozornila na nebezpečenstvo zverejňovania aktuálnej polohy cez sociálne siete. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Plugged Soundz (@pluggedsoundztv)

Domov
Zdieľať
Diskusia