Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad TASR
12. septembra 2022, 12:08
Čas čítania 1:14

Kadyrov sa vyhráža Putinovi, že zájde do Kremľa a vysvetlí mu, čo sa naozaj deje na Ukrajine. Kritizuje ho za výkon ruskej armády

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Ukrajinská protiofenzíva zaskočila ruskú armádu v Charkovskej oblasti.

Čečenský diktátor Ramzan Kadyrov kritizuje vedenie Ruskej federácie za to, že ruská armáda umožnila ukrajinským ozbrojeným silám vykonať protiofenzívu v Charkovskej oblasti. 

Kadyrov na svojom Telegrame vyhlásil, že ak sa situácia na bojisku nezmení, bude sa musieť spojiť s vedením Kremľa. „Ak dnes alebo zajtra nebudú vykonané zmeny v spôsobe, akým vedieme špeciálnu vojenskú operáciu, budem nútený ísť za vedením krajiny a vysvetliť im, aká je situácia na bojisku,“ povedal čečenský líder.

Aktuálnu náladu v Ruskej federácii podčiarkuje vyjadrenie kremeľského propagandistu Vladimira Solovjova, ktorý v reakcii na ukrajinskú protiofenzívu vyzval na popravenie veliteľstva ruskej armády priamo na Ukrajine.

17. apríla 2024, 12:30 Čas čítania 10:32 Vlado jazdil na kamióne po sovietskom Rusku: Prostitútky idú aj za fľašu vodky a colníkov sme podplácali salónkami Vlado jazdil na kamióne po sovietskom Rusku: Prostitútky idú aj za fľašu vodky a colníkov sme podplácali salónkami

Solovjov povedal, že za zbabranú obranu proti ukrajinskému útoku si ruskí velitelia nezaslúžia ani označenie velitelia a mali by byť okamžite odvolaní, ak nie rovno popravení za to, akú hanbu spôsobili Ruskej federácii. Rusko pritom v posledných dňoch oficiálne priznalo, že muselo pristúpiť k „preskupeniu“ svojich vojakov v Charkovskej oblasti.

Ruské ministerstvo obrany v sobotu oznámilo, že sťahuje vojakov z kľúčových častí východoukrajinskej Charkovskej oblasti, kde sa ukrajinským silám počas uplynulého týždňa podarilo dosiahnuť významný postup.


Hovorca ruského ministerstva obrany Igor Konašenkov povedal, že vojaci z oblastí v okolí miest Balaklija a Izium budú presunutí do Doneckej oblasti. Izium bolo hlavnou základňou ruských síl v Charkovskej oblasti.

Domov
Zdieľať
Diskusia