Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktor Kniš
5. septembra 2022, 12:57
Čas čítania 0:37

Igor Matovič prirovnal svoje hnutie OĽaNO k Ukrajine vo vojne proti Rusku. O svojom odchode dal hlasovať na WhatsAppe

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Predseda hnutia OĽaNO Igor Matovič sa nechystá na odchod. Dal si to odhlasovať cez čet.

Minister financií Igor Matovič trvá na tom, že neodstúpi zo svojho postu, aby zachránil štvorkoalíciu. V Rádiu Expres povedal, že jeho odchod si neželá ani veľká časť hnutia OĽaNO. Dnes vraj prostredníctvom četovacej aplikácie WhatsApp spustil v skupine so všetkými poslancami a ministrami hlasovanie, v ktorom za jeho odchod hlasovali len dvaja ľudia.

Igor Matovič tvrdí, že strana Sloboda a solidarita vydiera OĽaNO, ale hnutie by sa nemalo podvoliť. V tomto kontexte prirovnal svoju politickú stranu k Ukrajine, ktorú napadlo Rusko. Vraj podobne ako Ukrajinu, aj OĽaNO niektorí vyzývajú, aby sa podvolilo. 

Podobne ako Ukrajina, aj OĽaNO by vraj stratilo dušu, ak by sa podvolilo výzvam verejnosti. 

Minister financií Igor Matovič tvrdí, že strana Sloboda a solidarita si kúpila poslanca Juraja Krupu, ktorému vraj za odchod z OĽaNO sľúbili v SaS miesto na kandidátke v najbližších voľbách. 

Matovič viackrát v relácii povedal, že Richard Sulík sa spojil s poslancami opozície vrátane Roberta Fica, Petra Pellegriniho a extrémistov.

Matovič
Zdroj: TASR
Domov
Zdieľať
Diskusia