Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
5. septembra 2022, 23:15
Čas čítania 5:04

Videli sme prvú epizódu novej Farmy: Na prvú homofóbnu narážku stačilo 25 minút, umelá inteligencia Alica zatiaľ sype trápne vtipy

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Nová séria Farmy sľubuje 15 týždňov súbojov medzi súťažiacimi, ktorých bude ovládať umelá inteligencia, ale aj delenie na nadpriemerne inteligentných a tých ostatných.

Podnikám, radím ľuďom v oblasti tipovania, milujem drahé autá, oblečenie a obrúčku som spláchol do záchoda hneď po tom, čo som sa rozviedol. Toto nie je prejav pochybného finančného poradcu, ale súťažiaceho novej Farmy, ktorého prezývajú Baron. Takýchto „exotov“ nájdeš v novej 14. sérii Farmy na obrazovkách televízie Markíza viacero.

Pozreli sme si prvú epizódu, aby sme zistili, či prírastok v podobe umelej inteligencie Alice zdynamizuje obľúbenú reality šou Slovákov, alebo tento klasický koncept už naozaj nie je možné „zreformovať“. Po prvej časti však ani my sami nevieme, čo si máme myslieť. 

farma
Zdroj: TV Markíza

Marek Fašiang (nie) je nová EvelynZnámy herec vychádza z lesa, vykračuje si po lúke a v rukách drží umelú inteligenciu Alicu, ktorá bude tento rok šéfovať farme. Pravdupovediac, keby televízia z Fašianga nespravila nového moderátora a nevycapila ho na všetky propagačné materiály, človek by si možno ani nevšimol, že čokoľvek moderuje.

30. marca 2024, 12:30 Čas čítania 5:18 Najbizarnejšie reality šou: matky si navzájom balia synov a rodiny zosnulých súťažia, ktorá zorganizuje šialenejší pohreb Najbizarnejšie reality šou: matky si navzájom balia synov a rodiny zosnulých súťažia, ktorá zorganizuje šialenejší pohreb

Fašiang je nevýrazný, nemá energiu ako Evelyn a z prvej epizódy sme mali dojem, že Markíza možno mohla moderátora oželieť a celú šou mohol odmoderovať hospodár Martin. Ten s farmármi narobil poriadky hneď na prvom stretnutí, zatiaľ čo Fašiang sa zmohol akurát na oficiálne privítanie a odvtedy ho nebolo.

Slová umelej inteligencie Alice o šetrení prírodných zdrojov, ekológii a záchrane planéty akoby sa vyparili v momente, keď Fašiang nasadne do helikoptéry, aby sa presunul až na farmu. Súťažiaci na miesto dorazili na dvoch terénnych autách, no moderátora museli poslať helikoptérou. S citom k prírode a vôbec nie zbytočne.

farma
Zdroj: TV Markíza

Tvrdý mačo, manikér a špekulant, ktorý spláchol obrúčku

Domov
Zdieľať
Diskusia