Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktor Kniš
4. septembra 2022, 15:08
Čas čítania 0:43

Boris Kollár sa vyhráža európskym krajinám, ktoré majú v slovenských zásobníkoch plyn na zimu: Kašlem na pravidlá

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Kašlem na pravidlá Európskej únie, hovorí Boris Kollár.

Boris Kollár tvrdí, že Slovensko bude mať na zimu dosť plynu v zásobníkoch, súhlasil však s pripomienkou Petra Pellegriniho, že v prípade odstávky dodávok z Ruska môžeme mať problém. V televízii Markíza predseda hnutia Sme rodina povedal, že kašle na pravidlá Európskej únie a v prípade komplikácií so zásobami na najbližšiu sezónu by Slovensko robilo všetko pre to, aby nemuselo posielať plyn západným krajinám, ktoré si ho v našich zásobníkoch uložili. 

Plyn zoštátniť... ale ako?

Predseda parlamentu a hnutia Sme rodina hovoril aj o možnom zoštátnení slovenských elektrární. Podľa Kollára bude nutné posielať energeticky chudobným rodinám energetické šeky, ale o konkrétnych návrhoch sa ešte len rokuje.

Novým ministrom hospodárstva by mal byť podľa neho odborník v energetike. O jednom mene hovoria, ale bližšie ho nekonkretizoval. Poslanec OĽaNO a predseda parlamentného hospodárskeho výboru Peter Kremský nie je podľa Kollára vhodným kandidátom, podľa neho má ísť vzhľadom na aktuálnu situáciu o odborníka z oblasti energetiky.

28. marca 2024, 12:30 Čas čítania 6:51 Dcéra Borisa Kollára odchádza do Indie za frajerom: Jeho dom má 70-členný personál, súkromný wellness, kurty aj kino (Rozhovor) Dcéra Borisa Kollára odchádza do Indie za frajerom: Jeho dom má 70-členný personál, súkromný wellness, kurty aj kino (Rozhovor)

Predstavitelia Sme rodina, OĽaNO a Za ľudí sa stretnú v nedeľu večer, aby diskutovali o nominantoch, ktorí vystriedajú ministrov SaS. Tí takmer určite podajú v pondelok demisie do prezidentského paláca. 

Boris Kollár
Zdroj: TASR/Martin Baumann
Domov
Zdieľať
Diskusia