Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Ema Stanovská
29. augusta 2022, 19:53
Čas čítania 0:43

Shia LaBeouf priznal, že podviedol každú ženu, s ktorou kedy bol a partnerkám zatajil, že mal herpes

Kategória:
News
Uložiť Uložené
Shia LaBeouf priznal, že podviedol každú ženu, s ktorou kedy bol a partnerkám zatajil, že mal herpes
Zdroj: Owen Sweeney/Invision/AP/TASR

„Bol som sebecký, egoistický, egocentrický, nečestný, bezohľadný, bojazlivý človek, ktorý hľadal iba potešenie,“ povedal herec Shia LaBeouf.

Herec Shia LaBeouf priznal, že bol neverný všetkým svojim partnerkám. V podcastovom rozhovore Jona Bernthala Real Ones povedal, že má „dlhý zoznam ľudí, ktorým sa musí ospravedlniť“, priznal, že „podviedol každú jednu ženu, s ktorou kedy bol“ a svojim sexuálnym partnerkám zatajil, že mal herpes. Píše o tom Ladbible.

Herca v roku 2020 zažalovala jeho bývalá partnerka, hudobníčka FKA Twigs, ktorá ho obvinila zo sexuálneho násilia. Podľa jej slov partnerke zakazoval, aby sa pozerala druhým mužom do očí. LaBeouf obvinenia poprel. V novom rozhovore však naznačil, že jej ublížil a dodal, že popritom ublížil „mnohým ďalším ľuďom, ale aj mnohým ďalším pred ňou“.

„Bol som sebecký, egoistický, egocentrický, nečestný, bezohľadný, bojazlivý človek, ktorý hľadal iba potešenie,“ povedal 36-ročný herec. Okrem toho priznal, že po obvineniach uvažoval nad samovraždou. „Cítil som hanbu, akú som nikdy predtým nezažil – takú hanbu, že zabudnete dýchať. Neviete, kam máte ísť. Nemôžete ísť von a kúpiť si napríklad taco.“

7. septembra 2021, 9:30 Čas čítania 7:42 Shia LaBeouf: niekoľkokrát zatknutý, znásilnený a špičkový herec, ktorého kariéra sa asi skončila Shia LaBeouf: niekoľkokrát zatknutý, znásilnený a špičkový herec, ktorého kariéra sa asi skončila

Dodal, že sa zamyslel nad svojou minulosťou, oľutoval svoje chyby a teraz chce byť užitočným človekom. O života a škandáloch herca si môžeš prečítať viac v našom článku.

Domov
Zdieľať
Diskusia