Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktor Kniš
28. augusta 2022, 15:44
Čas čítania 0:54

Igor Matovič si na dovolenke pomýlil sezónne odtokové koryto s vyschnutou riekou. Fotku a status vymazal

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Igor Matovič je dnes v španielskom meste Malaga, odkiaľ zverejnil fotografiu. Keď ho sledovatelia upozornili na faktografickú chybu, status zmizol.

Igor Matovič dnes zverejnil na svojom facebookovom profile fotografiu zo španielskeho mesta Malaga, kde s rodinou v čase vládnej krízy vycestoval na dovolenku. Súkromnú zahraničnú cestu verejnosti vopred avizoval, zatiaľ však stále nie je jasné, ako sa postaví k ultimátu strany Sloboda a solidarita, ktorá žiada jeho odchod do 31. augusta. 

Kým verejnosť čaká na závery, Igor Matovič svojich sledovateľov zásobuje fotografiami prírody. Po kauze s palmou tentoraz upozornil na koryto rieky, ktorého účel nevyhodnotil správne. Najprv napísal, že ide o koryto rieky bez kvapky vody, a dodal zamyslenie o tom, ako ľudia pokúšajú prírodu, až kým nám sama „kruto neukáže prostredník“. Zrejme naznačoval, že koryto vyschlo vplyvom klimatickej krízy

Diskutujúci priamo pod príspevkom na Facebooku ho rýchlo vyviedli z omylu a upozornili ho, že nejde o žiadny prostredník pre spoločnosť. V skutočnosti slúži ako sezónne odtokové koryto v prípade veľkého náporu vody. „Pred mestom je priehrada, ktorá pokrýva potrebu vody pre pitie a priemysel,“ napísal Matovičovi sledovateľ. Minister financií svoj status po chvíli zmazal. Na chybu upozornila mémová stránka Prezident a poslankyňa SaS Vladimíra Marcinková. 

19. marca 2024, 18:00 Čas čítania 0:40 FACE TO FACE s Igorom Matovičom: O Pellegrinim viem „hlboko nemorálnu“ informáciu FACE TO FACE s Igorom Matovičom: O Pellegrinim viem „hlboko nemorálnu“ informáciu

Poslanec OĽaNO Peter Kremský dnes v televízii TA3 nevylúčil, že Igor Matovič do 31. augusta odíde z postu ministra financií. Vychádza pritom z teórie, že predseda najsilnejšieho hnutia v koalícii má rád prekvapenia. „Igor Matovič rád prekvapuje, takže to nie je vylúčené,“ odpovedal na otázku, či ešte môže Matovič odstúpiť. 

Matovič
Zdroj: Instagram/Vladimíra Marcinková
Domov
Zdieľať
Diskusia