Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktor Kniš
28. augusta 2022, 12:11
Čas čítania 0:43

Musíme počkať, ako sa Igor Matovič rozhodne, tvrdí poslanec OĽaNO: Rád prekvapuje, jeho odchod nie je vylúčený

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Poslanec OĽaNO Peter Kremský tvrdí, že Matovič má rád prekvapenia, preto si musíme počkať, či náhodou predsa len nepodá demisiu.

Poslanec OĽaNO Peter Kremský v televízii TA3 nevylúčil, že Igor Matovič do 31. augusta odíde z postu ministra financií. Vychádza pri tom z teórie, že predseda najsilnejšieho hnutia v koalícii má rád prekvapenia. „Igor Matovič rád prekvapuje, takže to nie je vylúčené,“ odpovedal na otázku, či ešte môže Matovič odstúpiť. 

Takéto zvrátenie vládnej krízy podľa Kremského prichádza do úvahy, nevie však, či sa Igor Matovič stihne do vypršania ultimáta SaS vrátiť z dovolenky.

Otvorené sú podľa Kremského všetky možnosti a odchod strany Richarda Sulíka z koalície preto nemusí byť definitívny. Predseda SaS už avizoval, že ak sa nič do stredy nestane, pôjde do podateľne prezidentského paláca osobne podať svoju demisiu. 

Peter Kremský nevedel odpovedať na otázku, či by bol Richard Vašečka dobrým ministrom školstva. Známy konzervatívny aktivista je za úplné zrušenie interrupcií, nie je ochotný skladať sa na nich zo svojich daní. Kremský hovorí, že sa v rezorte školstva nevyzná a nemyslí si, že hodnotové nastavenie Vašečku by malo vplyv na spôsob, akým bude ministerstvo viesť. Podľa informácií médií sa už možný nástupca Branislava Gröhlinga informoval o tom, v akom stave momentálne rezort je. 

Matovič
Zdroj: TASR
Domov
Zdieľať
Diskusia