Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Daniel Mikolášik
27. augusta 2022, 18:24
Čas čítania 0:36

Svoj zápas v politike nepovažujem za utrpenie, tvrdí Matovič. Popiera, že by k palmičke zo statusu prirovnával seba

Kategória:
Politika
Uložiť Uložené

Líder OĽaNO vraj v statuse neľutoval seba, ale všetkých znevýhodnených na Slovensku.

Minister financií Igor Matovič popiera, že by sám seba prirovnával k palmičke, ktorú vo včerajšom statuse obdivoval, pretože dokáže prežiť na múre. Tvrdí, že to bola metafora na mnohých ľudí s ťažkými zdravotnými postihnutiami, ľudí narodených do totálnej chudoby či iných znevýhodnených.

„Rôzni progresívni úchylkovia však neodolali pokušeniu a začali šíriť, vraj Matovič o sebe píše v obrazoch a považuje sa za palmičku na skale. Nie, nepísal som o sebe,“ rozhorčuje sa expremiér v statuse, pravdepodobne v reakcii na rozhovor komentátorov Denníka N, ktorí tvrdili, že ak by bol Matovič palmou, Slovensko by bolo pokojnejšie.

„Narodil som sa do rodiny z majority, nie som na vozíčku, platil som najväčšie dane zo všetkých živnostníkov, takže ani biedou netrpím. Nie som odkázaný na milosť druhých. A ani svoj zápas v politike nepovažujem za utrpenie. Je to moje slobodné rozhodnutie so všetkými následkami, v boji za lepšie Slovensko, nie osud, ktorý mi niekto nadelil,“ uzavrel líder OĽaNO.

Domov
Zdieľať
Diskusia