Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktor Kniš
25. augusta 2022, 14:33
Čas čítania 0:43

Novinár Marek Vagovič bude mať vlastnú reláciu v RTVS. Bude si pozývať ľudí, ktorí hýbu spoločnosťou

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Relácia by sa mala na televízne obrazovky dostať v novembri tohto roka.

Novinár Marek Vagovič bude mať vlastnú reláciu vo verejnoprávnej RTVS, informoval portál O médiach.com. Vyplýva to zo záverov rokovania televízie. Vagovič Refresheru informáciu potvrdil s tým, že by malo ísť o formát, do ktorého si nebude pozývať len politických hostí. „Dohodli sme sa s vedením RTVS, že budem mať vlastnú reláciu vysielanú na Jednotke raz za týždeň vo večernom vysielacom čase. Budem si tam pozývať ľudí z rôznych oblastí, ktorí hýbu spoločnosťou,“ povedal Marek Vagovič.

Na spolupráci sa dohodol už s novým vedením RTVS na čele s Ľubošom Machajom, ktoré vystriedalo éru Jaroslava Rezníka. 

Aj naďalej bude pracovať ako komentátor portálu Postoj, na ktorom má vlastnú politickú reláciu. Zároveň organizuje vlastné offline živé diskusie s politikmi v komerčnom formáte, na ktoré predáva lístky. Má tiež vlastný spoplatnený Patreon, cez ktorý sa diváci dostanú k nepublikovanému obsahu z diskusií.

Momentálne pracuje na ďalšej knihe, je autorom série Vlastnou hlavou, v ktorej opisuje fungovanie Slovenska za vlád Smeru-SD. Podrobnejšie sa v nich venuje kauzám, najmä Robertovi Ficovi. 

Marek Vagovič nedávno odišiel z portálu Aktuality.sk, kde viedol investigatívny tím, do ktorého patril aj Ján Kuciak. 

Domov
Zdieľať
Diskusia