Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Tímea Krauszová
14. augusta 2022, 14:37
Čas čítania 0:46

Odsúdili ho za zneužívanie dieťaťa, zomrel krátko po prečítaní rozsudku. Počas súdu rýchlo vypil fľašu s neznámou tekutinou

Kategória:
News
Uložiť Uložené
Odsúdili ho za zneužívanie dieťaťa, zomrel krátko po prečítaní rozsudku. Počas súdu rýchlo vypil fľašu s neznámou tekutinou
Zdroj: Frisco Police Department

Muž vypil podozrivú tekutinu a zomrel počas čítania rozsudku.

Muž z Texasu zomrel vo štvrtok 12. augusta krátko po tom, čo ho odsúdili za päť prípadov sexuálneho zneužívania dieťaťa. Počas čítania rozsudku rýchlo vypil fľašu s tekutinou, krátko na to sa začal dáviť a a stratil vedomie. Ešte v tú noc zomrel, informuje CNN.

Podozrivá tekutina

Počas čítania rozsudku si prokurátor všimol, že odsúdenec Edward Leclair (57) začal hltavo piť zo svojej fľaše na vodu. Podľa zápisnice sa svojej vody nedotkol, kým nepadol verdikt o odsúdení. Obvinený bol z piatich prípadov sexuálneho zneužívania dieťaťa, šlo o rovnakú obeť, ktorú opakovane zneužil. 

Po prečítaní rozsudku ho poslali do cely vedľa súdnej siene, kde mal počkať na výsledok rozhodovania o načasovaní jeho trestu. Jeden z právnikov požiadal súdneho zriadenca, aby ho šiel skontrolovať.

15. marca 2024, 13:47 Čas čítania 1:28 Vyskúšala som bota, ktorý mi pomohol vybrať kandidáta v ruských voľbách. Radšej než voliť Putina mi poradil znehodnotiť lístok Vyskúšala som bota, ktorý mi pomohol vybrať kandidáta v ruských voľbách. Radšej než voliť Putina mi poradil znehodnotiť lístok

Leclair už bol v bezvedomí, tesne predtým vracal a museli privolať záchranku. Previezli ho do nemocnice, no v skorých ranných hodinách ho vyhlásili za mŕtveho. Súd nariadil pitvu v snahe určiť príčinu smrti.

Domov
Zdieľať
Diskusia