Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Daniel Mikolášik
1. augusta 2022, 8:59
Čas čítania 0:36

Polícia obvinila poslancov Kuffovcov. Údajne sa vyhrážali farmárovi, ktorého aj fyzicky napadli

Kategória:
Politika
Uložiť Uložené

Poslanci sa podľa obvinenia snažili násilným spôsobom vytiahnuť kežmarského farmára z auta, no to sa im nepodarilo.

Polícia obvinila dvoch poslancov Národnej rady SR – otca Štefana a syna Filipa Kuffovcov. Obaja sa totiž údajne vyhrážali kežmarskému farmárovi, s ktorým rodina vedie dlhodobo spor. Informovali o tom Aktuality.sk.

Ako píše portál, na ceste neďaleko smetiska pri Kežmarku sa podľa obvinenia Kuffovci farmárovi nebezpečne vyhrážali ešte minulé leto, konkrétne 6. júla 2021. Farmára vraj slovne a neskôr aj fyzicky napadli. Stretli sa náhodne počas jazdy autom. Údajne sa ho snažili násilným spôsobom vytiahnuť z auta, no to sa im nepodarilo.

Štefan Kuffa
Štefan Kuffa Zdroj: TASR/Štefan Puškáš

Okrem Štefana a Filipa Kuffu čelí v tejto súvislosti obvineniu aj ďalší syn Gregor. S farmárom vraj vedú spor dlhodobo. Dôvodom sú spory o vlastníctvo poľnohospodárskych pozemkov a hospodárenie na nich. Z prečinu nebezpečného vyhrážania ich obvinili ešte koncom decembra 2021.

„Vzhľadom na stále prebiehajúce vyšetrovanie v predmetnej veci informácie zverejňovať nie je možné,“ uviedla k prípadu prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová. Portál Aktuality.sk však disponuje dokumentmi, ktoré obvinenie spomínanej trojice potvrdzujú.

Filip Kuffa
Filip Kuffa Zdroj: TASR/Michal Svítok
Domov
Zdieľať
Diskusia