Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. februára 2022, 11:41
Čas čítania 1:17
Adam Novosad

Internet sa klania zlatej Petre Vlhovej vtipnými memes. Marcel Merčiak od eufórie vulgárne nadáva, namerali ju aj policajti

NEWS PETRA VLHOVÁ
Uložiť Uložené

Čerstvá olympijská víťazka Petra Vlhová si vyslúžila spŕšku vtipných kompilácií a obrázkov.

Lyžiarka Petra Vlhová sa stala prvou slovenskou olympijskou medailistkou na ZOH 2022 v Pekingu, keď triumfovala v slalome. Napriek horšiemu výkonu v prvom kole svoju stratu dostihla a v druhom kole predviedla fantastický výkon, na ktorý súperky nestačili.

Vlhová krátko po zisku zlatej medaily neskrývala radosť a dojatá sa utekala tešiť so svojimi najbližšími a organizačným tímom. „Ruku na srdce, kto jej veril po prvom kole?“ pýtala sa dojatá Veronika Velez-Zuzulová. Veľkú radosť z jej úspechu má pochopiteľne aj slovenská verejnosť, ktorá sa pustila do vytvárania vtipných kompilácií a obrázkov na jej počesť.

Vtipne vyznieva fakt, že o hlavnú úlohu v najnovších memes sa Petra Vlhová podelila s komentátorom Marcelom Merčiakom, ktorý sa v uplynulých dňoch preslávil uniknutou nahrávkou, kde používa jeden vulgarizmus za druhým, pretože sa hnevá na svojich kolegov.

Slováci sa preto zabávajú na tom, ako by to vyzeralo, keby Marcel Merčiak zahodil slušnosť za hlavu a do mikrofónu by v živom vysielaní Vlhovej slalomu začal oslavovať tak vulgárne, ako si vymieňal názory s kolegami. 

Odporúčané
Svetový pohár v zjazdovom lyžovaní v Jasnej štartuje už zajtra. Slovenský operátor potešil fanúšikov touto novinkou Svetový pohár v zjazdovom lyžovaní v Jasnej štartuje už zajtra. Slovenský operátor potešil fanúšikov touto novinkou 19. januára 2024, 17:30

O dosahu Vlhovej olympijského víťazstva svedčí aj fakt, že k tradičným tvorcom memes ako Zomri sa pridala dokonca aj slovenská polícia, ktorá svojich fanúšikov pobavila tým, ako našu lyžiarku na svahu namerala radarom na kontrolovanie rýchlosti na cestách.

Domov
Zdieľať
Diskusia