Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
24. januára 2022, 16:44
Čas čítania 1:05
Tímea Krauszová

Skrytá vášeň bude mať pokračovanie. Obľúbená telenovela prinesie v druhej sérii vlnu spomienok aj nové zápletky

NEWS SKRYTÁ VÁŠEŇ TELENOVELY
Uložiť Uložené

Druhá séria kolumbijskej telenovely bude mať v pôvodnom znení premiéru už vo februári 2022.

Známa kolumbijská telenovela Skrytá vášeň (Pasión de Gavilanes) bude mať druhú sériu už vo februári 2022. Tri sestry a traja bratia, ktorí medzi sebou vytvorili milenecké páry, sa znovu objavia na televíznych obrazovkách. Príbeh ich prepletených rodín bude pokračovať po 18 rokoch. Podľa La Vanguardia však pribudnú aj nové hlavné postavy, ktoré všetko skomplikujú. Inak by to ani nebola telenovela.

Vášeň, spomienky a vražda

V tejto dedinke sme toho zažili veľa, spomína si v novom traileri Juan Reyes (Mario Cimarro), jedna z hlavných postáv telenovely. Po dvoch dekádach prichádza druhá séria, ktorá bude podľa upútavky plná nostalgie a spomienok. Ukážky scén však naznačujú, že nebudú chýbať ani vášnivé bozky a ešte vášnivejšie hádky. Nemysli si, že obľúbené televízne dvojice si užívajú idylický život na haciende.

Podľa trailera totiž budú postavy musieť vyriešiť záhadný zločin. Temné scény naznačujú, že pôjde aj o vraždu, pretože v lese na pozemku sestier Elizondových našli mŕtvolu. Nie je jasné, či umrela postava, ku ktorej si fanúšikovia pred rokmi vytvorili vzťah. Policajné vyšetrovanie však život na haciende skomplikuje.

Seriál bude mať premiéru v televízii Telemundo vo februári 2022.

Mario Cimarro alias Juan zo Skrytej vášne v rozhovore z roku 2018 pre TV Markíza povedal, že si zamiloval naše hlavné mesto, jedlo a slovenské ženy, ktoré opísal ako najkrajšie na svete. A zdá sa, že to myslel vážne.

V súčasnosti totiž tvorí pár so Slovenkou Bronislavou Gregušovou, ktorá v roku 2015 súťažila vo finále Miss. Počas prvej dovolenky na Slovensku bol Mario aj na 22. ročníku dňa otvorených dverí v Markíze a zabavil davy divákov. Ak si fanúšikom telenoviel, zaspomínaj si na ďalšie, s ktorými sme vyrástli, v tomto článku.

Odporúčané
Od Sladkej Valentíny až do sveta Marvelu. 10 slávnych telenoviel a osudy ich hercov Od Sladkej Valentíny až do sveta Marvelu. 10 slávnych telenoviel a osudy ich hercov 30. mája 2020, 9:27
Domov
Zdieľať
Diskusia