Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. januára 2022, 6:56
Čas čítania 0:40
Martin Adam Pavlík

VIDEO: Dave Grohl posadnutý démonom sa snaží zabiť svojich spoluhráčov z kapely. Film Studio 666 ťa pobaví aj vydesí zároveň

VIDEO: Dave Grohl posadnutý démonom sa snaží zabiť svojich spoluhráčov z kapely. Film Studio 666 ťa pobaví aj vydesí zároveň
Zdroj: TASR/AP/Leo Correa, File
FILMY A SERIÁLY DAVE GROHL FOO FIGHTERS HOROR ROKENROL
Uložiť Uložené

Členovia rockovej kapely Foo Fighters si vo filme zahrajú samých seba. „Budete sa smiať, budete kričať aj headbangovať s popcornom v ruke,“ odkázal fanúšikom frontman.

Ako informuje časopis Rolling Stone, kapela Foo Fighters na svojom youtubovom kanáli zverejnila prvý oficiálny trailer na hororovú komédiu s názvom Studio 666. A rozhodne sa je na čo tešiť.  

Hudobníci na čele s frontmanom Davom Grohlom si vo filme zahrajú samých seba. Vydajú sa do strašidelného domu, aby nahrali svoj desiaty album. Čoskoro však legendárneho speváka, gitaristu a bývalého bubeníka slávnej Nirvany posadne démon a nahrávanie naberá nečakaný spád. Chce totiž povraždiť svojich spoluhráčov. 


„Ako väčšina našich vecí, aj Studio 666 sa začalo myšlienkou pritiahnutou za vlasy, ktorá zrazu prerástla do niečoho väčšieho, než sme si predstavovali,“ povedal frontman kapely minulý rok v novembri.

„Točili sme v tom istom dome, kde sme nahrávali náš najnovší album Medicine at Midnight, a chceli sme znovu zachytiť klasické kúzlo, ktoré mali všetky naše obľúbené rokenrolové filmy, ale so zvratom. Chceli sme, aby to bol zábavný gore, ktorý má k*rva gule. Budete sa smiať, budete kričať aj headbangovať s popcornom v ruke,“ odkázal fanúšikom frontman kapely. Film príde do kín 25. februára.

Domov
Zdieľať
Diskusia