Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
23. decembra 2021, 14:18
Čas čítania 0:53
Daniel Mikolášik

Buzza z filmu Sám doma zatkli za domáce násilie. Priateľku údajne škrtil za to, že rozdávala jeho autogramy zadarmo

Buzza z filmu Sám doma zatkli za domáce násilie. Priateľku údajne škrtil za to, že rozdávala jeho autogramy zadarmo
Zdroj: 21th Century Fox
OSOBNOSTI SÁM DOMA
Uložiť Uložené

Žena sa spod Ratrayových rúk napokon dostala tak, že ho uhryzla do ruky a začala kričať o pomoc.

Devin Ratray, ktorý sa preslávil najmä vďaka detskej role v prvých dvoch dieloch filmovej série Sám doma ako starší brat Kevina McCallistra Buzz, skončil vo väzení. 44-ročného herca v stredu obvinili z údajného domáceho násilia po tom, čo sa sám udal na policajnej stanici v Midwest City v americkom štáte Oklahoma, informuje Complex.

Začiatkom decembra totiž Ratray údajne fyzicky napadol svoju vtedajšiu priateľku. Ku konfliktu vraj došlo v čase, keď boli obaja hosťami dvojdňového filmového podujatia v Oklahoma City. Poškodená tvrdí, že hádka sa začala po tom, čo párik v podniku oslovili dvaja fanúšikovia so žiadosťou o autogram.

Žena dala fanúšikom dve podpisové karty zadarmo, čo Ratraya nahnevalo. Hádka pokračovala aj po tom, čo sa dvojica presunula do hotela OKC. Konflikt vyústil až do napadnutia, pričom herec ženu údajne tlačil k stene, bil, škrtil, držal jej ústa a pritom na ňu kričal: „Takto presne umrieš!“, píše sa v policajnom spise, na ktorý sa odvoláva portál TMZ.

Spod hercových rúk sa napokon dostala tak, že ho uhryzla do ruky a začala kričať o pomoc. Obaja vraj boli pod vplyvom alkoholu. Ešte v tú noc prišla do hotelovej izby aj policajná hliadka. Po jej kontrole sa herec a žena vydali každý svojou cestou. Ratray vo svojej výpovedi tvrdí, že hádka bola čisto verbálna. Z policajnej stanice ho napokon pustili na kauciu 25 000 dolárov.

Devin RatrayBuzz McCallisterSám doma
Zdroj: 21th Century Fox
Domov
Zdieľať
Diskusia