Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. decembra 2021, 6:55
Čas čítania 0:46
Eduard Starkbauer

Vlastníctvo Android telefónu či rúško pod nosom. Toto sú vraj najmenej sexi veci na potenciálnom partnerovi

ZAUJÍMAVOSTI ONLINE ZOZNAMKY
Uložiť Uložené

V najhoršej desiatke sa umiestnilo aj nosenie teplákov na rande, zanedbané nechty či smiatie sa na vlastných vtipoch.

Poznáš anglický výraz ick? Termín sa pôvodne objavil v televíznom seriáli Ally McBealová z 90. rokov, no popularitu si získal aj u používateľov sociálnych sietí Instagram či Tiktok. Ick pomenúva akýkoľvek detail, ktorý nám na potenciálnom partnerovi prekáža alebo nás priamo sexuálne odpudzuje. Rebríček si medzi prvými všimla stránka joe.co.uk.

Tritisíc britských používateľov datingovej aplikácie POM, ktorá sa zameriava na zbližovanie ľudí na základe ich hudobného vkusu, za najväčší ick v ankete označilo vlastnenie mobilného telefónu so systémom Android.

Napriek tomu, že má anketa predovšetkým humorný nádych, rebríček top 10 je mimoriadne zaujímavý. Na druhom mieste skončila neochota naučiť sa šoférovať a tretiu priečku obsadilo komentovanie sociálnych postov slávnych ľudí. Rebríček desiatich najviac nesexi detailov uzatvára vyslovene covidová špecialita: nosenie rúška pod nosom.

V top 10 sa umiestnila aj na Slovensku populárna trojica detailov: slangové vyjadrovanie sa, smiatie sa na vlastných vtipoch a nosenie teplákov na rande.

Odporúčané
Sex a dick pics tu nefičia. Vyskúšala som zoznamovaciu aplikáciu pre introvertov. Ako dopadlo moje rande? Sex a dick pics tu nefičia. Vyskúšala som zoznamovaciu aplikáciu pre introvertov. Ako dopadlo moje rande? 4. augusta 2023, 12:30

Joe.co.uk si všíma veľké rozdiely medzi pohlaviami. Až 74 % mužov považuje za najmenej sexi detail špinavé či zanedbané nechty a 78 % žien zaradilo na vrchol svojho rebríčka neochotu naučiť sa šoférovať.

Naprieč pohlaviami považuje až 56 % respondentov nad 30 rokov za problematické aj vlastníctvo účtu na Tiktoku.

Domov
Zdieľať
Diskusia