Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
22. novembra 2021, 6:50
Čas čítania 0:41

Katolícky farár rušil v Dunajskej Strede susedov príliš hlasným sexom. Ani po oficiálnej sťažnosti cirkev prípad nevyriešila

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Trnavská arcidiecéza prípad po niekoľkých mesiacoch stále neuzavrela.

V Dunajskej Strede sa začiatkom roka 2021 odohral bizarný prípad, keď sa obyvatelia obytného domu sťažovali na hlučného suseda priamo na biskupskom úrade, uvádza TV Joj.

Z neprispôsobivého suseda sa vykľul katolícky farár, ktorý síce sľúbil, že bude celý život dodržiavať celibát, ale svojich susedov pravidelne rušil zvukmi milostných hier.

Na farára sa musela posťažovať štvorčlenná rodina, ktorá sa do bytovky prisťahovala len vo februári 2021, avšak bývanie pod predstaviteľom cirkvi sa čoskoro stalo neznesiteľným.

Rodina bývajúca pod farárom si vraj spočiatku myslela, že sused pravidelne presúva nábytok, a zvuky nepripisovala sexuálnej aktivite, ale pohár trpezlivosti po čase pretiekol. „Najprv klamal, popieral, potom sa priznal, ospravedlnil sa,“ opísal pán Erik zo spomínanej rodiny situáciu, keď sa po prebdenej noci rozhodol farára konfrontovať.

Sťažnosť však dodnes nepadla na úrodnú pôdu. Farár sa síce medzitým z bytu odsťahoval, ale Trnavská arcidiecéza sa vyjadrila, že sa prípadom stále zaoberá. „Daná vec je v štádiu šetrenia a riešenia. V tejto chvíli vám nemôžeme poskytnúť žiadne ďalšie informácie,“ uviedla arcidiecéza.

Domov
Zdieľať
Diskusia