Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. novembra 2021, 13:37
Čas čítania 0:30
Viktor Kniš

Moderátori novín na TV Joj sa v priamom prenose zabávali na reportáži o lastúrnikovi. Pobavilo ich kopýtko prirastené

NEWS TELEVÍZNE ŠOU
Uložiť Uložené

Domaša odhalila nového živočícha a moderátori TV Joj pri jeho názve neudržali smiech.

Televízni moderátori to nemajú jednoduché, vážnu tvár musia udržať v každej situácii, aj keď uvádzajú emotívne príspevky. Z času na čas sa do hlavných správ dostanú aj „ľahšie“ správy, ako napríklad tá o živočíchovi, ktorý sa objavil po znížení hladiny vody v nádrži Domaša. Moderátori neudržali smiech, keď hlásili jeho názov.

Pri lastúrnikovi sa ešte držali, keď však vyslovili alternatívny názov kopýtko prirastené, obaja vybuchli a smiech sa niesol štúdiom ešte aj v momente, keď sa začínal príspevok regionálneho reportéra. 

Samozrejme, platí, že aj moderátori sú ľudia a podobné situácie sa im môžu stať. Video zdieľala satirická stránka Zomri a aj jej fanúšikovia, súdiac podľa komentárov, pochopili, prečo ich kopýtko rozosmialo. Niektorí vtipne poznamenali, že moderátori TV Joj pred vysielaním pravdepodobne užili omamné látky, ide však len o žart. 

Domov
Zdieľať
Diskusia