Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. októbra 2021, 18:16
Čas čítania 0:56
Martin Adam Pavlík

Polícia bude vymáhať od Spartaku Trnava desaťtisíce eur za zásah počas derby so Slovanom

Polícia bude vymáhať od Spartaku Trnava desaťtisíce eur za zásah počas derby so Slovanom
Zdroj: TASR/lukáš
ZAUJÍMAVOSTI FC SPARTAK TRNAVA FUTBAL POLÍCIA SR ŠK SLOVAN BRATISLAVA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Disciplinárna komisia Slovenského futbalového zväzu by zároveň definitívne mala rozhodnúť o trestoch na budúci týždeň.

Podľa informácií TV novín celková cena zásahu polície na futbalovom štadióne v Trnave počas nedeľňajšieho zápasu Spartaku so Slovanom by mala byť niečo vyše 40-tisíc eur.  Túto sumu bude polícia vymáhať od klubu Spartak Trnava.

Zápas nedohrali, skončil sa predčasne hromadnou bitkou fanúšikov, po ktorej bolo niekoľko zranených. Zápas vyhral kontumačne Slovan 0 : 3. Incidentom sa zoberala aj disciplinárna komisia Slovenského futbalového zväzu. Rozhodla zatiaľ o predbežných ochranných opatreniach, definitívne by mala rozhodnúť o trestoch na budúci týždeň, no môže to byť údajne aj neskôr.

slovan bratislavaspartak trnavachuligáni
Zdroj: TASR/Lukáš Grinaj


„DK SFZ vo štvrtok síce nerozhodla o trestoch za nechutné udalosti, ktoré sa udiali počas zápasu, ale udelila predbežné ochranné opatrenia. DK SFZ tresty zatiaľ nevyriekla, keďže chce získať čo najviac pokladov a všetko dôkladne prešetriť,“ píše sa na stránke SFZ.



„Už budúci štvrtok 28. októbra vypočuje zástupcov oboch klubov a mali by padnúť tresty. Dovtedy však uložila predbežné ochranné opatrenia Spartaku Trnava na všetky domáce zápasy Fortuna ligy i Slovnaft Cupu odohrať ich bez divákov s tým, že vstup bude umožnený iba deťom do 15 rokov, pokiaľ sa nerozhodne vo veci samej,“ pokračuje sa vo vyhlásení.

Domov
Zdieľať
Diskusia