Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. októbra 2021, 19:40
Čas čítania 1:03
Martin Adam Pavlík

Mike Tyson je otvorený boxerskému duelu s Loganom či Jakom Paulom. To by bolo veľa peňazí, vraví legenda

Mike Tyson je otvorený boxerskému duelu s Loganom či Jakom Paulom. To by bolo veľa peňazí, vraví legenda
Zdroj: Jamie Squire/Getty Images
ZAUJÍMAVOSTI JAKE PAUL LOGAN PAUL MIKE TYSON
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Kto by podľa teba vyhral?

Zápasy celebrít sú čoraz populárnejšie, sledovanejšie a prinášajú bojovníkom poriadne tučné výplaty. Všíma si to aj boxerská legenda Mike Tyson. Dnes má síce už 55 rokov, no stále je vo skvelej forme a trúfa si dokonca na oveľa mladších súperov. Ako uvádza New York Post, boxer je otvorený aj zápasu v ringu s Loganom či Jakom Paulom.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Logan Paul (@loganpaul)



„Dopekla, jasné,“ povedal vo svojom podcaste Hotboxin' with Mike Tyson na možný boxerský zápas s jedným z bratov. „To by bolo veľa peňazí, dodal. Obaja bratia sa síce preslávili ako youtuberi, no čoraz viac sú známi aj vďaka ich kariére v profiboxe. Zatiaľ čo Logan Paul vydržal 6. júna celých osem kôl s Floydom Mayweatherom, jeho mladší brat Jake dokázal poraziť bývalého UFC šampióna Tyrona Woodleyho a je doteraz neporazený.


Napriek tomu, že viacerí, najmä profibojovníci z oblasti boxu či MMA, tvrdo kritizujú podobné duely celebrít, Tyson to vidí triezvo a berie to tak, ako to je. „To sú súboje, ktoré jednoducho zarábajú peniaze. Týchto chlapcov sleduje 75 miliónov ľudí,“ povedal. Prezradil tiež, že v spoločnom zápase by uprednostnil Logana pred Jakom.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Mike Tyson (@miketyson)


Tyson sa naposledy objavil v ringu v exhibičnom zápase s Royom Jonesom jr. 29. novembra 2020. Ako uvádza Insider, k možnému zápasu s Tysonom sa vyjadril už skôr samotný Logan vo svojom podcaste Impaulsive. „Môj právnik mi povedal: Nie, Tyson ti odtrhne hlavu. Nemáš šancu. No odpovedal som: Nemôžeš mi povedať, že nedokážem poraziť Mika Tysona. Brácho, je starý,“ povedal 26-ročný Logan Paul.

Domov
Zdieľať
Diskusia