Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. októbra 2021, 9:22
Čas čítania 0:46
Daniel Mikolášik

Pri protidrogovej razii zaistili aj exotické zviera. Plačkovej údajný kumpán choval doma krokodíla, takto skončil

ZAUJÍMAVOSTI DROGY ZUZANA STRAUSZ PLAČKOVÁ
Uložiť Uložené

Zvieraťu museli nájsť nové útočisko.

Počas veľkej protidrogovej akcie na juhozápade Slovenska, pri ktorej obvinili aj manželov Zuzanu Strauzs Plačkovú a Reného Strauzsa, bolo okrem drog, hotovosti, šiestich telefónov či cudzieho občianskeho preukazu zaistené aj exotické zviera.

Konkrétne ide o krokodíla, ktorý patril obvinenému Lukášovi Masarykovi. Ten bol podľa uznesenia o vznesení obvinenia jedným zo šiestich dílerov v rámci organizovanej zločineckej skupiny, ktorá pôsobila na území Trnavského, Bratislavského a Trenčianskeho kraja.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Lukáš Masaryk (@monsters_bullys)

„Klient ma informoval, že mal doma krokodíla a bol mu zadržaný. Bol z toho smutný,“ vyjadril sa jeho advokát Róbert Grell. 150-centimetrového krokodíla zaistili pri razii v Masarykovom rodinnom dome v Hlohovci. Podľa všetkého ide o samičku. Volá sa Adela a má 11 rokov. Zvieraťu však museli nájsť nové útočisko.

Domov
Zdieľať
Diskusia