Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Tímea Krauszová
29. septembra 2021, 18:52
Čas čítania 0:47

V Turecku hľadali záchranári nezvestného muža. Ten bol opitý a hľadal spolu s nimi

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Až potom si uvedomil, že pátracia akcia hľadá práve jeho.

V Turecku sa nezvestný muž nechtiac pridal ku skupinke dobrovoľníkov, ktorí ho hľadali. Ako opitý hľadal spolu s nimi, kým si po niekoľkých hodinách uvedomil, že všetci okolo neho vykrikujú jeho meno. Na prípad upozornil Vice, informovala o ňom miestna turecká televízia NTV.

Hľadal sám seba

Podľa miestnych médií sa 50-ročný muž z vidieka stretol s niekoľkými kamarátmi v bare. V priebehu večera sa zatúlal do blízkeho lesa a ku kamarátom sa nevrátil. Tí sa o neho začali báť a privolali políciu. Spustila sa pátracia akcia, do ktorej sa zapojili aj dobrovoľníci.

Nevedomky sa k nej v lese pripojil aj „nezvestný“ muž. S dobrovoľníkmi prečesával terén niekoľko hodín, kým si uvedomil, že meno, ktoré ľudia okolo neho vykrikujú, patrí jemu. „Koho to hľadáme? Ja som tu,“ zareagoval jednoducho.

Domov
Zdieľať
Diskusia