Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktor Kniš
16. augusta 2021, 13:18
Čas čítania 0:37

Iba Matovič dokáže vymyslieť súťaž, z ktorej máš celoživotnú traumu. Toto sú najlepšie mémové reakcie na očkovaciu lotériu

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Očkovacia lotéria sa rýchlo stala hitom internetu. Nie však vzhľadom na pôvodný cieľ, teda presvedčiť čo najviac ľudí, aby si dali pichnúť vakcínu.

Prvý diel očkovacej lotérie nedopadol podľa predstáv súťažiacich – z balíka 500-tisíc eur rozdali len pätinu. Zvyšok vyžrebovaných buď nedvihol telefón v stanovenom limite, nevedel povedať heslo, alebo spanikáril. Očkovacia lotéria sa stala témou číslo jeden na slovenskom Facebooku, nie však v pozitívnom svetle. 

15. augusta 2021, 21:34 Čas čítania 2:25 Aké je heslo? Netuším. 4 z 5 výhercov očkovacej lotérie odišli naprázdno Aké je heslo? Netuším. 4 z 5 výhercov očkovacej lotérie odišli naprázdno

Mnohých prekvapila aj reakcia expremiéra a autora očkovacej lotérie Igora Matoviča, ktorý považuje dramatický vývoj súťaže za úspech. 

Výsledky opísal svojsky a zhrnul, že najprv výherca zahodil 300-tisíc eur preto, že nepozerá televízor, a potom obyvateľka Prešova prišla o 400-tisíc eur, pretože má pomalý internet. „… nuž, tým pádom prvý šťastlivec budúcu nedeľu hrá rovno o 500-tisíc evri,“ tešil sa Igor Matovič na Facebooku.

Do súťaže o očkovaciu prémiu sa môže zaregistrovať každá fyzická osoba s trvalým pobytom na území Slovenskej republiky, ktorá má aspoň 18 rokov a absolvovala očkovanie proti ochoreniu covid-19 na Slovensku, a teda má registráciu v NCZI.

Ďalší živý prenos o 100-tisícové prémie odvysiela RTVS o týždeň v nedeľu o 20.30 h. 

 

 

 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa PraPrauda (@praprauda)

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ceco (@cecove_meme)

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa PraPrauda (@praprauda)

 

 

 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia