Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. augusta 2021, 9:16
Čas čítania 0:55
Viktor Kniš

Raper Quavo platí svojmu asistentovi 5 000 dolárov denne, už je z neho milionár

OSOBNOSTI MIGOS
Uložiť Uložené

Úlohou asistenta je napríklad držať slávnemu raperovi slnečník, keď mu je teplo.

Raper Quavo zo skupiny Migos platí svojmu osobnému asistentovi 5-tisíc dolárov za každý odpracovaný deň. Informoval o tom na svojom instagramovom účte, kde zároveň svoju pravú ruku označil. Asistent mu v komentároch odpovedal slovami „love you unc!“, čo môže naznačovať, že sú v rodinnom vzťahu.

V prípade raperov, ako sú členovia Migos, je skoro samozrejmosťou, že sa v prípade úspechu postarajú o svojich najbližších, čo je pravdepodobne aj tento prípad. Joshua Washington zároveň pôsobí vo vydavateľstve Huncho records, a tak predpokladáme, že držanie slnečníka slávnemu raperovi nie je jeho jedinou náplňou práce za slušné peniaze.

Ako už poznamenal samotný Quavo v opise pod fotkou, jeho asistent je milionárom. Ak mu pomáha aspoň 5 dní v týždni, za rok si prilepší o približne 1,4 milióna dolárov. 

Okrem toho, že pod fotkou slávneho rapera sa mnohí ďalší uchádzajú o túto pozíciu a ponúkajú aj rôzne špeciálne služby, na profile asistenta Washingtona sa objavujú zábavné ponuky od ľudí, ktorí mu navrhujú, že mu podržia slnečník, keď to bude potrebovať. Ide, samozrejme, o referenciu odkazujúcu na to, že Washington je teoreticky dostatočne bohatý na to, aby si aj on sám platil asistenta. Vo všeobecnosti nie je Quavova pravá ruka na sociálnych sieťach aktívna. 

Odporúčané
Kto bol Takeoff? Na prvý pohľad sivá myška z Migos, ktorá zmenila rapovú hru a priniesla nový slang Kto bol Takeoff? Na prvý pohľad sivá myška z Migos, ktorá zmenila rapovú hru a priniesla nový slang 1. novembra 2022, 17:00

Trojica raperov zo zoskupenia Migos sa nedávno prihlásila o slovo novým projektom Culture III, čo príjmy „novodobých Beatles“ ešte zvýšilo. Portál Complex zároveň odhaduje, že Quavo mohol za minulý rok zarobiť až 80 miliónov dolárov, a to aj napriek zrušeným koncertom. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa QuavoHuncho (@quavohuncho)

Domov
Zdieľať
Diskusia