Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
27. júla 2021, 22:07
Čas čítania 0:37
Richard Balog

Spoločná kolekcia značiek Nike a AMBUSH je online. Sleduj prezentáciu s Megan Thee Stallion, ktorá srší sexepílom

Spoločná kolekcia značiek Nike a AMBUSH je online. Sleduj prezentáciu s Megan Thee Stallion, ktorá srší sexepílom
Zdroj: Nike
MÓDA MEGAN THEE STALLION NIKE
Uložiť Uložené

Privítaj budúcnosť športovej módy vďaka novým kúskom s logom Nike, ktoré sú inšpirované anime filmami.

Spoločnosť Nike je najväčším výrobcom športového oblečenia, obuvi a vybavenia už niekoľko rokov. Na popularite značke pridávajú najmä spolupráce s Virgilom Ablohom či Travisom Scottom, ale tentoraz sa hlási o pozornosť Yoon Ahn, ktorá okrem iného navrhuje šperky pre módny dom Dior. 

V posledných sezónach sa však sústredí najmä na vlastnú značku AMBUSH®, s ktorou zbiera úspechy ako na bežiacom páse. Najnovšie kórejsko-americká návrhárka predstavuje spoločnú kolekciu s Nike a s prezentáciou jednotlivých produktov jej pomáha raperka Megan Thee Stallion

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Megan Thee Stallion (@theestallion)

Interpretka s ostrým jazykom a plnými krivkami predviedla svoj sexepíl a neónové modely športových súprav, ktoré sú inšpirované anime filmami, predala na jednotku s hviezdičkou. Celá kolekcia vznikla pri príležitosti predstavenia nového farebného vyhotovenia tenisiek Nike Dunk High „Flash Lime“, ktoré budú v predaji už 30. júla rovnako ako všetky ostatné kúsky s nádychom budúcnosti. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by AMBUSH® (@ambush_official)

Odporúčané
Cardi B vlastní zbierku kabeliek značky Hermès v hodnote luxusnej vily v Bratislave  Cardi B vlastní zbierku kabeliek značky Hermès v hodnote luxusnej vily v Bratislave 24. júla 2021, 8:23
Domov
Zdieľať
Diskusia