Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júla 2021, 19:22
Čas čítania 0:34
Adam Novosad

VIDEO: Redaktor RTVS suverénne ukončil svoj vstup pôsobivým backflipom. Vložil respondentovi mikrofón do ruky a skákal

NEWS EXTRÉMNE ŠPORTY A NEBEZPEČNÉ KONÍČKY
Uložiť Uložené

V Šamoríne prebieha olympijský festival, z ktorého RTVS pravidelne sprostredkúva vstupy a približuje divákom olympijské športy.

Olympijské hry už vypukli naplno, a tak si RTVS pre divákov pripravila hromadu živých prenosov priamo z Japonska, ale aj špeciálne vysielanie zo Šamorína, kde sa koná olympijský festival v tréningovom centre x-bionic® sphere.

Odporúčané
Nemecká olympionička odmietla titul „najsexi atlétky sveta“. Nie povedala aj Playboyu, lebo sa chce sústrediť na šport Nemecká olympionička odmietla titul „najsexi atlétky sveta“. Nie povedala aj Playboyu, lebo sa chce sústrediť na šport 25. júla 2021, 17:41

V rovnakých dátumoch ako ozajstná olympiáda si môžeš vyskúšať množstvo športov, atrakcií aj stretnúť známych športovcov. Z miesta konania festivalu pravidelne informujú redaktori RTVS, a tak sa zo Šamorína hlási aj Ivan Janko. V posledných dňoch divákom priblížil športy ako stolný tenis či bedminton, ale v nedeľu sprostredkoval zážitky zo súťažného parkúru.

Janko najskôr vyspovedal viacerých športovcov, ktorí v tréningovom centre skákali cez prekážky a ukazovali, ako profesionálny parkúr funguje, ako sa hodnotí a čo sú jeho základné črty. Napokon sa rozhodol originálne rozlúčiť na záver vstupu, a tak jednému zo športovcov vložil mikrofón do ruky, struhol si pôsobivý backflip a zakončil tak vysielanie.

Domov
Zdieľať
Diskusia