Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júla 2021, 18:16
Čas čítania 0:37
Daniel Mikolášik TASR

VIDEO: Dobili ho kameňmi a mačetami. Rozvášnený dav v Hondurase brutálne zavraždil Taliana

NEWS VRAŽDY
Uložiť Uložené

Lynču podľa miestnych úradov predchádzala hádka s bezdomovcom, ktorý Talianovi spílil strom na pozemku. Ten ho údajne ukameňoval a následne sa stal sám obeťou.

Polícia zatkla v piatok piatich obyvateľov mestečka Santa Ana de Yusguare ležiaceho na juhu Hondurasu za účasť na brutálnej vražde občana Talianska. Po ďalších podozrivých sa pátra, uviedli agentúry AP a DPA.

Odporúčané
Mladého gaya dobilo na smrť 12 mužov pred klubom. Jeho vražda vyhnala do ulíc tisíce nahnevaných Španielov Mladého gaya dobilo na smrť 12 mužov pred klubom. Jeho vražda vyhnala do ulíc tisíce nahnevaných Španielov 7. júla 2021, 9:46

Obeť bola identifikovaná ako Giorgio Scanu. Na videu kolujúcom na sociálnych sieťach, ktoré zachytáva štvrtkový lynč, je vidieť, že dom, v ktorom Scanu žil, obkľúčili desiatky nahnevaných ľudí, pričom niekoľkí vošli dovnútra a začali naňho útočiť kameňmi, mačetami a palicami. Dav následne podpálil aj Talianovo auto a časť jeho domu.

Domov
Zdieľať
Diskusia