Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. mája 2016, 18:38
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ben Cristovao predstavuje novinku s názvom Pure Girl a ohlasuje vydanie ďalšieho sólového počinu

HUDBA BEN CRISTOVAO
Uložiť Uložené

Po ľahkom egotripe v skladbe ASIO prichádza český spevák a raper s vecou tematicky na míle vzdialenou.

Ben Cristovao vydáva skladby ako na bežiacom páse, a tak sa nemôžeme diviť, že len pár týždňov po ASIO tu máme hneď ďalšiu skladbu, tentokrát s úplne odlišnou témou. O produkciu novinky s názvom Pure Girl sa postaral v našich končinách už dobre známy producent Osama Verse Atille, ktorý s Benom dlhodbo spolupracuje. Samotnú réžiu videoklipu si na starosti zobral Tomáš Kasal, ktorý už rovnako má za sebou pár vizuálov pre českého speváka a rapera. Ak si teda pamätáte Bomby, Molly či Instagram, určite vás bude zaujímať aj to, ako dopadla dnešná novinka. Natáčanie videoklipu prebiehalo na Slapoch a tiež na vybraných atmosférických miestach v Prahe. Zaujímavosťou je tiež herecké obsadenie, keďže hlavnú rolu získala 23-ročná Slovenka Katarína, ktorá bola vybraná prostredníctvom kastingu vyhláseného značkou Garnier. 

Ben mimochodom v súčasnej dobe finišuje prípravy svojho ďalšieho sólového albumu, ktorého by sme sa mali dočkať ešte pred začiatkom leta tohto roku, a tak sme naozaj zvedaví, čo si pre nás pripravil. Podľa jeho slov bude oproti predchádzajúcej doske Made In Czechoslovakia temnejší, čo určite berieme všetkými desiatimi, keďže nám už neraz dokázal, že to takto naozaj vie.

 

Späť
Zdieľať
Diskusia