Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Pondelok 18. 4. 2022
20:24
Google Maps prestali maskovať ruské vojenské objekty. Ponorkovú základňu či lietadlovú loď môže vidieť každý.Google Maps prestali maskovať ruské vojenské objekty. Ponorkovú základňu či lietadlovú loď môže vidieť každý.
17:39
Travis Scott sa objavil na afterparty festivalu Coachella. Prekvapenému publiku ponúkol minikoncert.Travis Scott sa objavil na afterparty festivalu Coachella. Prekvapenému publiku ponúkol minikoncert.
15:51
Len tretina dospelých Slovákov chodí na preventívne prehliadky. Pandémia nezáujem ľudí ešte prehĺbila.
14:40
Čísla na dresoch tímu amerického futbalu nahradili QR kódy. Fanúšikovia sa vďaka nim dozvedia detaily o hráčoch.Čísla na dresoch tímu amerického futbalu nahradili QR kódy. Fanúšikovia sa vďaka nim dozvedia detaily o hráčoch.
13:31
Dúfam, že makáš, lebo ja idem plný plyn, odkázal Majk Spirit. Včera som pil, ale zalapoval by som lepšie, odpovedal Separ.Dúfam, že makáš, lebo ja idem plný plyn, odkázal Majk Spirit. Včera som pil, ale zalapoval by som lepšie, odpovedal Separ.
11:54
Vo Švédsku vypukli nepokoje pre chystané pálenie Koránu. Políciu zaskočila miera bezohľadnosti protestujúcich.Vo Švédsku vypukli nepokoje pre chystané pálenie Koránu. Políciu zaskočila miera bezohľadnosti protestujúcich.
10:48
Ako dieťa sa hnevala, že chlapci si za nič zarobia peniaze a ju akurát tak „zbijú“. „Ale čím som staršia, tým viac si uvedomujem, že je to tradícia, ktorá sa mi páči. Je to skôr o srande a o rodine.“ Mladých Slovákov sme sa pýtali, čo si myslia o veľkonočných tradíciách a či má šibačka v dnešnom svete miesto.
10:16
KORONAVÍRUS: Laboratóriá v nedeľu otestovali 3 604 vzoriek, 1263 z nich bolo pozitívnych. Covidu podľahlo ďalších 18 ľudí, v nemocniciach je 1 279 pacientov. (NCZI)
9:53
Ukrajina vyplnila dotazník k vstupu do Európskej únie. Štatút kandidátskej krajiny môže dostať už v júni.
9:04
Mariupol prestal existovať, povedal šéf ukrajinskej diplomacie Kuleba. Rusi vraj pristupujú k „triedeniu“ obyvateľov.Mariupol prestal existovať, povedal šéf ukrajinskej diplomacie Kuleba. Rusi vraj pristupujú k „triedeniu“ obyvateľov.
7:54
V Nemecku budú od septembra očkovať proti omikronu. Pripravujú sa na variant, ktorý bude absolútnym zabijakom.V Nemecku budú od septembra očkovať proti omikronu. Pripravujú sa na variant, ktorý bude absolútnym zabijakom.
Nedeľa 17. 4. 2022
20:33
Do rána klesne teplota na väčšine Slovenska pod nulu. Ohrozené sú najmä už vykvitnuté plodiny.Do rána klesne teplota na väčšine Slovenska pod nulu. Ohrozené sú najmä už vykvitnuté plodiny.