Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Nedeľa 15. 10. 2023
17:21
Židovské domy a podniky v Nemecku niekto označuje Dávidovými hviezdami. Tento symbol používali nacisti za čias Hitlera.Židovské domy a podniky v Nemecku niekto označuje Dávidovými hviezdami. Tento symbol používali nacisti za čias Hitlera.
16:34
V noci poriadne prituhne, ale aj naďalej bude slnečno. Takéto počasie nás čaká v najbližších dňoch.V noci poriadne prituhne, ale aj naďalej bude slnečno.Takéto počasie nás čaká v najbližších dňoch.
15:52
VIDEO: 35-ročný Poliak násilne strkal do starších ľudí na ulici. Policajti ho chytili až zásluhou bezpečnostných kamier.VIDEO: 35-ročný Poliak násilne strkal do starších ľudí na ulici. Policajti ho chytili až zásluhou bezpečnostných kamier.
14:17
Od pondelka budú kúriť už na celom Slovensku. K chladnejším oblastiam sa pridá aj Bratislava.Od pondelka budú kúriť už na celom Slovensku.K chladnejším oblastiam sa pridá aj Bratislava.
11:27
10:04
Pohlavný styk mala takmer pätina 15-ročných chlapcov. Takmer polovica dievčat hodnotí túto skúsenosť negatívne.Pohlavný styk mala takmer pätina 15-ročných chlapcov.Takmer polovica dievčat hodnotí túto skúsenosť negatívne.
9:16
FOTO: Na západnej pologuli pozorovali prstencovité zatmenie Slnka. Táto vzácna udalosť za zopakuje až za 23 rokov.FOTO: Na západnej pologuli pozorovali prstencovité zatmenie Slnka.Táto vzácna udalosť za zopakuje až za 23 rokov.
7:48
VIDEO: Policajti ignorovali lúpež. Kamera zachytila, že namiesto zlodejov chytali Pokémonov v telefóne.VIDEO: Policajti ignorovali lúpež. Kamera zachytila, že namiesto zlodejov chytali Pokémonov v telefóne.
Sobota 14. 10. 2023