Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Utorok 7. 11. 2023
14:42
Toto je najdrahšia taška od Louis Vuitton: diamantový doplnok za milión dolárov získajú len títo vyvolení.Toto je najdrahšia taška od Louis Vuitton: diamantový doplnok za milión dolárov získajú len títo vyvolení.
13:16
Český raper, ktorý v Prahe bil ženy, prvýkrát prehovoril z liečenia: Som už týždeň bez drog. Aký trest mu hrozí?Český raper, ktorý v Prahe bil ženy, prvýkrát prehovoril z liečenia: Som už týždeň bez drog. Aký trest mu hrozí?
12:49
Pohoda oznamuje prvého zahraničného headlinera: na Slovensko prídu legendy drum & bassu, ich hity sú kultové.Pohoda oznamuje prvého zahraničného headlinera: na Slovensko prídu legendy drum & bassu, ich hity sú kultové.
11:43
Homer Simpson už v seriáli nebude škrtiť Barta: „Je iná doba, s tým sme už skončili.“Homer Simpson už v seriáli nebude škrtiť Barta: „Je iná doba, s tým sme už skončili.“
10:47
FOTO: Nahá Kendall Jenner sa ovešala vianočnými svetielkami. Na novú kolekciu Jacquemus sa zrejme ani nepozrieš.FOTO: Nahá Kendall Jenner sa ovešala vianočnými svetielkami. Na novú kolekciu Jacquemus sa zrejme ani nepozrieš.