Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Pondelok 30. 3. 2020
14:48
Slováci dnes vo veľkom nakupovali. Pred obchodmi sa vytvárali dlhé rady, lebo včera zostali zatvorené.Slováci dnes vo veľkom nakupovali. Pred obchodmi sa vytvárali dlhé rady, lebo včera zostali zatvorené.
13:15
E-shop so športovým oblečením 4F venuje 20% zo svojho obratu Univerzitnej nemocnici v Bratislave. Peniaze z obratu budú použité na materiálnu pomoc, ktorej v týchto časoch nie je nikdy dosť. (PR)
12:59
Bill Gates tvrdí, že treba zavrieť do karantény celé USA, nie len štát po štáte. Čím skôr sa celá krajina uzavrie do karantény, tým skôr dosiahneme vrchol pandémie. Bill Gates tvrdí, že treba zavrieť do karantény celé USA, nie len štát po štáte. Čím skôr sa celá krajina uzavrie do karantény, tým skôr dosiahneme vrchol pandémie.
10:45
Iba 14-ročný chlapec z Portugalska sa stal najmladšou obeťou koronavírusu v Európe. Okrem kožnej choroby ho netrápili žiadne zdravotné problémy.Iba 14-ročný chlapec z Portugalska sa stal najmladšou obeťou koronavírusu v Európe. Okrem kožnej choroby ho netrápili žiadne zdravotné problémy.
8:57
Veriaci budú Veľkú noc tento rok sláviť len doma. Verejné omše nebudú, rozhodli biskupi.Veriaci budú Veľkú noc tento rok sláviť len doma. Verejné omše nebudú, rozhodli biskupi.
7:32
Connor McGregor chce od írskej vlády, aby do ulíc vyslala armádu. Občania majú ostať doma a posilňovať svoju imunitu.Connor McGregor chce od írskej vlády, aby do ulíc vyslala armádu. Občania majú ostať doma a posilňovať svoju imunitu.
Nedeľa 29. 3. 2020
21:38