Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Nedeľa 29. 12. 2019
8:23
7:35
Skaza Númenoru a predkovia Aragorna. Čo všetko už vieme o seriálovom Pánovi prsteňov? Prečítaj si zhrnutie doteraz známych informácií o predpokladanom seriálovom hite.
Sobota 28. 12. 2019
21:25
Vedci na Antarktíde vyvŕtajú 600 metrovú dieru. Chcú lepšie pochopiť príčinu abnormálneho topenia sa ľadovcov.Vedci na Antarktíde vyvŕtajú 600 metrovú dieru. Chcú lepšie pochopiť príčinu abnormálneho topenia sa ľadovcov.
18:40
Spotify v roku 2020 zakáže politické reklamy. Facebook však naďalej odmieta zmenu.Spotify v roku 2020 zakáže politické reklamy. Facebook však naďalej odmieta zmenu.
17:02
Otec so synom stavajú pomocou 3D tlačiarne Lamborghini Aventador. Talianska spoločnosť ich odmenila skutočným automobilom.Otec so synom stavajú pomocou 3D tlačiarne Lamborghini Aventador. Talianska spoločnosť ich odmenila skutočným automobilom.
14:25
Stratili sa plány budovy tajnej služby MI6. Stavební pracovníci museli byť izolovaní.
13:25
Ježko Sonic ukázal svoju detskú verziu. V upútavke stihne so svojou extrémnou rýchlosťou prebehnúť celý ostrov.Ježko Sonic ukázal svoju detskú verziu. V upútavke stihne so svojou extrémnou rýchlosťou prebehnúť celý ostrov.
12:29
Francúzska vláda bude kontrolovať sociálne siete. Jej cieľom sú ľudia, ktorí neplatia dane.
11:25
Záchranár z jaskyne v Thajsku zomrel na otravu krvi, ktorú dostal počas akcie. Výsledkom misie bolo 12 zachránených futbalistov a ich tréner.Záchranár z jaskyne v Thajsku zomrel na otravu krvi, ktorú dostal počas akcie. Výsledkom misie bolo 12 zachránených futbalistov a ich tréner.
9:47
Tvorcov filmu o homosexuálnom Ježišovi napadli extrémisti. Rozzúrená skupina použila molotov kokteil.Tvorcov filmu o homosexuálnom Ježišovi napadli extrémisti. Rozzúrená skupina použila molotov kokteil.
8:10
V novej aktualizácii GTA V môžu hráči zažiť protesty v Hongkongu. Demonštranti majú plynové masky a molotov kokteil.V novej aktualizácii GTA V môžu hráči zažiť protesty v Hongkongu. Demonštranti majú plynové masky a molotov kokteil.
7:01
Meteorológovia z SHMÚ na dnes vydali výstrahy vo viacerých oblastiach pred vetrom. Na horách platí výstraha 2. stupňa pred búrlivým vetrom, ktorý môže dosiahnuť až rýchlosť víchrice. (shmu)Meteorológovia z SHMÚ na dnes vydali výstrahy vo viacerých oblastiach pred vetrom. Na horách platí výstraha 2. stupňa pred búrlivým vetrom, ktorý môže dosiahnuť až rýchlosť víchrice. (shmu)