Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Nedeľa 26. 4. 2020
20:39
Unikli ceny iPhone 12? Mohli by byť lacnejšie ako minuloročné modelyUnikli ceny iPhone 12? Mohli by byť lacnejšie ako minuloročné modely
18:11
Má 24 rokov a žiadne zdravotné ťažkosti. Napriek tomu ho koronavírus dostal na JIS-ku.Má 24 rokov a žiadne zdravotné ťažkosti. Napriek tomu ho koronavírus dostal na JIS-ku.
17:05
Príde ti nový Golf nudný? Jedna z jeho prvých tuningových úprav to zmení.Príde ti nový Golf nudný? Jedna z jeho prvých tuningových úprav to zmení.
15:40
Libanon v čase pandémie legalizoval pestovanie marihuany na medicínske účely ako prvá arabská krajina.
13:34
13:08
12:21
10:23
Malorka sa turistom začne otvárať už toto leto. Dovolenkári si budú môcť užiť jej pláže aj napriek koronavírusu.Malorka sa turistom začne otvárať už toto leto. Dovolenkári si budú môcť užiť jej pláže aj napriek koronavírusu.
8:26
Prídeš vymeniť olej a naúčtujú ti výmenu rozvodov aj geometriu za tisíce eur. Takto fungujú autoservisy podľa Naked Bananas.Prídeš vymeniť olej a naúčtujú ti výmenu rozvodov aj geometriu za tisíce eur. Takto fungujú autoservisy podľa Naked Bananas.