Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. mája 2021, 9:18
Čas čítania 0:39
Viktor Kniš

Rytmus v rámci spolupráce s Lokom Lokom rapuje o svojich stretnutiach s mafiánmi, ktorí sú dnes mŕtvi alebo vo väzení

Rytmus v rámci spolupráce s Lokom Lokom rapuje o svojich stretnutiach s mafiánmi, ktorí sú dnes mŕtvi alebo vo väzení
Zdroj: TASR - Branislav Račko
HUDBA RYTMUS
Uložiť Uložené

Loko Loko a Rytmus, to je spojenie, ktoré síce málokto čakal, no dopadlo viac než dobre.

Rytmus v rámci spolupráce s Lokom Lokom rapuje o období, ktoré zažil na vlastnej koži ako jeden z mála raperov. Keďže bol v rámci slovenskej rapovej scény veľmi výrazný ešte v čase, keď na Slovensku fungovalo podsvetie, prirodzene mali títo ľudia záujem kontaktovať ho, a tak sa stretol napríklad s neslávne známym Piťom alebo Ladislavom Bališom alias Dlhým Lacom v legendárnom klube Dopler.

Tieto stretnutia vždy iniciovala druhá strana, ktorej sa v tom čase v žiadnom prípade nehovorilo nie. Niektorí z mafiánov spomenutých v texte sú dnes mŕtvi, iných odsúdili na dlhoročné tresty.

Člen Kontrafaktu v pár riadkoch opisuje časy, ktoré jeho kolegovia, ale aj poslucháči pamätníci zažili len veľmi okrajovo. Podarilo sa mu však veľmi trefne naladiť na vlnu autora tracku Loka Loka, ktorý s povesťou tajomného interpreta dlhodobo v textoch opisuje trestnú činnosť.

Domov
Zdieľať
Diskusia