Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. apríla 2021, 9:06
Čas čítania 0:57
Dominik Vetrák

Army of the Dead je najväčší zombie film tohto roka. Zack Snyder plánuje počas apokalypsy veľkú lúpež

Army of the Dead je najväčší zombie film tohto roka. Zack Snyder plánuje počas apokalypsy veľkú lúpež
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY ARMY OF THE DEAD
Uložiť Uložené

Žoldnieri Zacka Snydera sa pokúšajú ukradnúť z kasína milióny dolárov. Má to však háčik. Las Vegas je zamorené zombíkmi.

Zack Snyder začal svoju režisérsku kariéru na remaku slávneho zombie filmu s názvom Dawn of the Dead. Snímka sa mu viac než podarila a naštartovala tak jeho bohatú kariéru. Po fiasku s Justice League sa teda vracia späť ku koreňom. Pre Netflix natočil akčný zombie blockbuster s názvom Army of the Dead.

Príbeh sa bude odohrávať v Las Vegas, kde muž po vypuknutí zombie nákazy zhromaždí skupinu žoldnierov, s ktorou sa v karanténnej zóne pokúsi o najväčšiu lúpež v histórii.

Kasína sú plné sejfov s miliónmi dolárov, lenže dostať sa do zombíkmi premoreného mesta tam a späť nebude vôbec jednoduché, čo naznačuje už aj trailer. Hlavnou postavou bude zrejme žoldnier, ktorého hrá Dave Bautista (Drax zo Strážcov galaxie).

Domov
Zdieľať
Diskusia