Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. apríla 2021, 17:13
Čas čítania 0:49
Daniel Mikolášik

Slovensko definitívne prišlo o Sputnik, tvrdí Danko. Maďari vraj dostali za úlohu slovenské vakcíny použiť alebo predať

POLITIKA ANDREJ DANKO SPUTNIK V
Uložiť Uložené

Bývalý predseda parlamentu tvrdí, že Matovič Slovákov klame.

Šéf SNS a bývalý predseda NR SR Andrej Danko tvrdí, že expremiér a minister financií Igor Matovič oklamal celé Slovensko. Podľa jeho slov vo videu na Facebooku maďarské kamióny, ktoré dnes prišli do Šarišských Michalian naložiť 37 paliet vakcíny Sputnik V, ho prišli skutočne odviezť a nejde tak o nedorozumenie.

Budapešť vraj dostala za úlohu slovenské vakcíny použiť alebo predať iným krajinám. Od koho tento „príkaz" prišiel, Danko vo videu nešpecifikuje. 

Odporúčané
Po Sputnik prišli do Michalian maďarské kamióny. Slovenské laboratórium ho však odmietlo vydať Po Sputnik prišli do Michalian maďarské kamióny. Slovenské laboratórium ho však odmietlo vydať 16. apríla 2021, 15:36

To, že ruskú vakcínu dodanú Slovensku idú v Maďarsku testovať, je podľa neho lož. „Pravda je taká, že nám ho definitívne berú. Maďari majú za úlohu Sputnik použiť alebo predať. Mrzí ma to. Slovensko prišlo o Sputnik pre neschopnosť Matoviča, Sulíka, Kollára a Remišovej,“ povedal Andrej Danko.

Domov
Zdieľať
Diskusia