Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. marca 2021, 9:17
Čas čítania 1:42
Daniel Mikolášik

Davidovi Dobrikovi po obvineniach zo znásilnenia YouTube zrušil speňaženie videí. Firmy s ním naďalej rušia zmluvy

Davidovi Dobrikovi po obvineniach zo znásilnenia YouTube zrušil speňaženie videí. Firmy s ním naďalej rušia zmluvy
Zdroj: Chesnot/Getty Images
OSOBNOSTI DAVID DOBRIK ZNÁSILNENIA A SEXUÁLNE ZLOČINY
Uložiť Uložené

Rodák z Košíc po obvineniach rýchlo stráca fanúšikov aj sponzorov a najnovšie mu pozastavil reklamy na videách aj YouTube.

Počas minulého týždňa na verejnosť začali prenikať obvinenia zo znásilnenia zvnútra skupiny okolo amerického youtubera so slovenskými koreňmi Davida Dobrika. Mladá žena pre magazín Insider rozpovedala, že ju mal v roku 2018 znásilniť Durte Dom alias Dominykas Zeglaitis ako 20-ročnú.

Odporúčané
Skupina youtubera Davida Dobrika čelí obvineniu zo znásilnenia. Veľkí sponzori s vlogerom so slovenskými koreňmi rušia zmluvy Skupina youtubera Davida Dobrika čelí obvineniu zo znásilnenia. Veľkí sponzori s vlogerom so slovenskými koreňmi rušia zmluvy 20. marca 2021, 19:13

Spoločne s kamarátmi v tom čase mala prísť pomôcť Dobrikovi s produkciou nového videa a Zeglaitis mal zneužiť situáciu po tom, čo skupina dievča opila. Znásilniť ju mal počas skupinového sexu, keď nebola plne pri vedomí a nemohla so sexom súhlasiť.

Domov
Zdieľať
Diskusia