Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. marca 2021, 8:45
Čas čítania 0:40
Viktor Kniš

Vaše slovo stojí za toaletný papier, napísal poslanec OĽaNO Ňarjaš na Facebooku Sulíkovi

POLITIKA OĽANO RICHARD SULÍK
Uložiť Uložené

Kým lídri všetkých strán rokujú a snažia sa nájsť funkčné riešenie, poslanec Erik Ňarjaš komunikuje so šéfom Sloboda a Solidarita cez Facebook.

Richard Sulík v nedeľu večer zdieľal stanovisko strany Sloboda a Solidarita, z ktorého vyplýva, že SaS nesúhlasí s požiadavkami Igora Matoviča na rekonštrukciu vlády. Premiér žiada výmenu ministrov, ktorí ho kritizujú, a chce tiež, aby Sulík „vrátil“ OĽaNO jedno ministerstvo, keďže podľa volebného výsledku má nárok len na dva rezorty. 

Kým koaličné strany rokujú na oficiálnych aj menej oficiálnych stretnutiach v rôznych formátoch, poslanec OĽaNO Erik Ňarjaš odpovedá šéfovi koaličnej strany v komentároch na Facebooku a používa pri tom špecifický slovník. „Vaše slovo, pán Sulík, stojí za toaletný papier,“ napísal Ňarjaš a dodal, že predseda SaS sa podľa neho snaží povaliť ďalšiu vládu. 

Odporúčané
SaS reaguje na Matovičovu ponuku: Nejde mu o krajinu, rieši len osobné spory a žiada odchod  ľudí, ktorí si dovolili mať iný názor SaS reaguje na Matovičovu ponuku: Nejde mu o krajinu, rieši len osobné spory a žiada odchod ľudí, ktorí si dovolili mať iný názor 22. marca 2021, 7:15

„Vy ste nespôsobilý byť v politike! Odstúpte a už nevymýšľajte bludy, ľudia potrebujú pomoc, nie tieto vaše večné zámienky o krízu,“ píše poslanec Ňarjaš. Dočkal sa už približne 2-tisíc lajkov, samotné komentáre už vo väčšine prípadov súhlasné neboli.

Sulík
Zdroj: Facebook reprofoto

Ňarjaš nie je jediný, kto reagoval na nesúhlasné stanovisko SaS. Pridal sa aj poslanec Jozef Pročko, ktorý zdieľal status podľa svojho výberu, v ktorom autor zhrnul niektoré z momentov koaličnej krízy. 

Domov
Zdieľať
Diskusia