Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. februára 2021, 22:11
Čas čítania 0:30
Dominik Vetrák

Army of the Dead: Žoldáci chcú vykradnúť Las Vegas, ktoré je zamorené zombíkmi

FILMY A SERIÁLY ARMY OF THE DEAD
Uložiť Uložené

Army of the Dead premiéruje na Netflixe už v máji.

Fanúšikovia Zacka Snydera sa radujú. V marci nás čaká jeho Snyder Cut pre Justice League a v máji zase zombie akcia od Netflixu, ku ktorej tu máme vôbec prvé poriadne zábery. Hlavnou postavou bude zrejme žoldák hraný Daveom Bautistom (Drax zo Strážcov galaxie).

Odporúčané
Prečo sa Wanda a Vision rozprávali s divákmi ako Deadpool? Kto je v skutočnosti Agnes a čo znamenal tajomný koniec epizódy? Prečo sa Wanda a Vision rozprávali s divákmi ako Deadpool? Kto je v skutočnosti Agnes a čo znamenal tajomný koniec epizódy? 20. februára 2021, 15:30

Príbeh sa bude odohrávať v Las Vegas, kde muž po vypuknutí zombie nákazy zhromaždí skupinu žoldnierov, s ktorou sa v karanténnej zóne pokúsi o najväčšiu lúpež v histórii. Kasína sú plné sejfov s miliónmi dolárov. Lenže dostať sa do zombíkmi premoreného mesta tam a späť nebude vôbec jednoduché, čo naznačuje už aj trailer.

Za scenárom stojí Joby Harold (King Arthur: Legend of the Sword). Natočenie snímky údajne vyšlo na 90 miliónov dolárov. Očakávaj teda slušnú blockbusterovú akciu. Premiéry filmu Army of the Dead sa na Netflixe dočkáme 21. mája.

Domov
Zdieľať
Diskusia