Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. decembra 2020, 10:52
Čas čítania 0:53
Viktor Kniš

Lil Pump dissuje Eminema: Nikto ťa nepočúva, mám ťa dosť

HUDBA EMINEM
Uložiť Uložené

Eminem síce na diss neodpovedal, zastal sa ho však jeho blízky kamarát, ktorý mladému interpretovi vysvetlil, že zarába peniaze, aj keď nie je v ničom dobrý.

Lil Pump sa v snahe zaujať obul do legendárneho Eminema. Tvrdí, že veterána z Detroitu už nikto nepočúva. Mladý raper sa preslávil aj svojou kontroverziou, vo všeobecnosti tak nikoho neprekvapil.

Eminem Lil Pumpovi síce zatiaľ neodpovedal, dočkal sa však reakcií od fanúšikov svojho staršieho kolegu, ktorí mu vysvetlili, že sa veľmi mýli. Eminem má v súčasnosti 4-násobne viac mesačných poslucháčov len na Spotify.

Zároveň sa Eminema zastal aj jeho blízky kolega Royce da 5'9". Ten tvrdí, že je vyčerpaný z rečí od ľudí, akým je práve Lil Pump. Royce ďalej uvádza, že mladí raperi zarábajú peniaze na „do oči bijúcej sprenevere, pretože nie sú v ničom dobrí“.

Domov
Zdieľať
Diskusia