Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Tímea Krauszová
3. decembra 2020, 10:33
Čas čítania 1:08

Stačilo trochu snehu a k ranným kolónam v Bratislave pribudli aj dopravné nehody

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Niekoľko nehôd a polhodinové zdržania, takto vyzerá zasnežený štvrtok na cestách.

Obyvatelia Bratislavy sa dnes zobudili do mierne zasneženého rána. Stačilo aj málo a k typickým ranným kolónam sa pridružili aj dopravné nehody. Na niektorých úsekoch sa podľa Zelenej vlny RTVS vodiči zdržia aj pol hodinu, cestu blokujú aj odstavené linky bratislavskej MHD.

3. decembra 2020, 9:30 Čas čítania 3:17 Objav jarné trendy a ovládni módny svet! Objav jarné trendy a ovládni módny svet!

Dve nehody a samé kolóny

Vodiči sa dnes zobudili do rušného rána. Zasnežené cesty so sebou prinášajú zdržanie na viacerých miestach. Kolóna je na D1 od Zlatých Pieskov po Prístavný most, predpokladaj zdržanie asi 30 minút, cestou do Karlovky sa zdržíš 25 minút, a v stúpaní na Kramáre z Patrónky sú odstavené linky MHD. Aj tam sa už tvorí kolóna a spomalí ťa o štvrť hodinku.

Nehodu hlásia na Brnianskej smerom na Lamačskú cestu, zablokovaný je jeden pruh. Zrazilo sa osobné auto s autobusom, ktorý po zrážke narazil do stĺpu. Cestou do Bratislavy zo Šamorína zase vrazilo auto do zvozidiel, zablokovalo tak pravý pruh na R7. Ďalšia nehoda je aj v Záhorskej Bystrici v smere na Stupavu, rovnako je zablokovaný jeden pruh. 

Aby toho nebolo málo, na Karloveskej ulici sa pri odbočke na ulicu Nad Lúčkami v smere do centra zrazili dve autá, tiež ťa zdržia zhruba 20 minút. Až hodinu sa zdržíš pri nehode na začiatku Lamačskej za Hodonínskou  v smere do centra. Tiež sa tam zrazili dve autá a kolóna sa ťahá už od Stupavy.

Na opatrnosť na cestách už upozornila aj polícia, ktorá krátko pred deviatou vysielala naživo na Facebooku.

Domov
Zdieľať
Diskusia