Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. decembra 2020, 8:24
Čas čítania 0:28
Viktor Kniš

NAKA zadržala bývalého policajného prezidenta Milana Lučanského, obvinený je s N. Bödörom

NEWS
Uložiť Uložené

Bývalého policajného prezidenta Milana Lučanského už zadržala polícia po tom, ako sa vrátil z decembrovej dovolenky v Chorvátsku.

Jedným z obvinených v rámci včerajšej akcie NAKA s názvom Judáš je aj bývalý policajný prezident Milan Lučanský, ktorý viedol políciu po odchode Tibora Gašpara. Ten je už väzobne stíhaný v rámci akcie Očistec, pretože mal zosnovať organizovanú zločineckú skupinu s N. Bödörom. Nitrianskeho podnikateľa však obvinili aj v súvislosti s aktuálnou akciou Judáš. 

Milan Lučanský bol včera v Chorvátsku. Polícia ho síce chcela zadržať, ale nemohla. Pre TV Joj povedal, že by sa rád dostavil na políciu a keď bude predvolaný, tak určite príde. 

Denník N informuje, že Milan Lučanský sa dnes ráno o 6:00 dostavil na políciu po dohode s vyšetrovateľom.

Medzi zadržanými zo včerajšej akcie sú aj bývalí príslušníci Slovenskej informačnej služby a ďalší bývalí vysokopostavení policajti. 

Odporúčané
Ficov minister a Pellegriniho poslanec Žiga mal vybavovať cez Bödöra, aby mu nestíhali synovca. Policajti vraj dostali 50-tisíc Ficov minister a Pellegriniho poslanec Žiga mal vybavovať cez Bödöra, aby mu nestíhali synovca. Policajti vraj dostali 50-tisíc 2. decembra 2020, 20:26
Domov
Zdieľať
Diskusia